problema avertizor sonor lumini aprinse*rezolvare
![]() ![]() ![]() |
problema avertizor sonor lumini aprinse*rezolvare
catavencu02 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 17 July 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.8 16v
|
|||
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
foarte bun postu dar trebuia sa il pui la tutoriale
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
senzorul de "portiera deschisa" se afla in incuietoare. problema asta o am si eu dar imi este lene sa o remediez. este un microcontact acolo ,care se uzeaza, actionat de o tija, iar daca o torsionezi putin rezolvi problema. se mai poate intampla sa fie din conectorul de la usa!
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Problema a fost discutata si rezolvarea e data de mult timp.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=824...l=portiera++bec |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Eu mi-am pus led-uri pe toata partea dreapta a masinii,deoarece in dreapta spate nu mergea becul iar in dreapta fata mergea cand vroia el
![]() Rezolvarea a fost sa pun led-uri,si culmea a mers bine,numai ca avea un mare dezavantaj si anume ca nu se vedea prea bine adica era prea palid ![]() De doua zile am gasit bec cu acelasi soclu dar nu la 5W cum e normal in masina ci la 3W pe care le-am si schimbat ( in locul led-urilor ) si merg fff bine ![]() Deci,cauta-ti in magazine becuri de 3W ca merg bine,asta daca nu sunteti multumit de led-uri La fel si pt problema descrisa mai sus...... Baftalo!! This post has been edited by Yutcaru: 18 Jul 2009, 11:21 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 13:43 |