Laguna 1... de 500 lire
![]() ![]() |
Laguna 1... de 500 lire
shibby |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 March 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) 060909121018.jpg ( Size: 590.02k ) Number of downloads: 1471 060909123023.jpg ( Size: 318.1k ) Number of downloads: 1613 060909122903.jpg ( Size: 397.47k ) Number of downloads: 1574 |
||
--------------------
Daewoo Tico
Tico
2001
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
cu condusul pe stanga cum te-ai obisnuit?
![]() s-o stapanesti sanatos This post has been edited by ArtVandelay: 17 Jul 2009, 15:27 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
korn |
![]()
|
Made in France Group: Members Posts: 164 Joined: 25 June 07 ![]() |
Daa.. foarte frumoasa masina. In Uk, masinile second hand, au chiar preturi de ras, dar ce te faci cu volanul! Condusul pe dreapta este, dupa parerea mea, mai natural decat cel pe stanga.
|
--------------------
Peugeot
508 Allure
MMXII Ex Dacia 1310 TLE
Ex Dacia Logan 1.4 MPI Preferance Ex Citroen C4 SX HDI Ex Renault Laguna III 1.5 dCi Peugeot 508 Allure |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si drumuri line in UK. Nu-ti recomand sa o aduci in Romania, urasc pe cei ce circula in Romania cu volan pe dreapta.
This post has been edited by crising: 18 Jul 2009, 09:32 |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
shibby |
![]()
|
Condusul pe dreapta este usor, pentru mine a fost mult mai ciudat cu schimbatorul in mana stanga. Iti intra in instinct sa schimbi cu dreapta, si in situatii limita sa cauti cu mana dreapta si sa dai de usa si butoane pentru geamuri este foarte ciudat... Referitor la adusul in Romania nu poate fi decat o gluma. Doar drumul si as dubla valoarea masinii, singura optiune de bun simt pentru distante atat de lungi este avionul totusi... si apoi nu ai avea cum sa o conduci cu volanul pe dreapta acolo decat daca ai vrea sa te chinui tu si sa pui viata altora in pericol la fiecare depasire. |
--------------------
Daewoo Tico
Tico
2001
|
|
lethal88 |
![]()
|
![]() Yes, there may be limits!I just don't care! Group: Members Posts: 105 Joined: 13 February 07 ![]() |
salut. da-mi si mie te rog id-ul tau de messenger..tu mai esti in uk acum? astept un pm de la tine..
|
--------------------
Dacia
-
-
- IL
|
|
shibby |
![]()
|
Nu am destule posturi daca vrei astept un pm cu adresa ta de mail si iti trimit id-ul.
|
--------------------
Daewoo Tico
Tico
2001
|
|
Dior |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 13 July 09 ![]() |
QUOTE(shibby @ 18 Jul 2009, 11:08) Condusul pe dreapta este usor, pentru mine a fost mult mai ciudat cu schimbatorul in mana stanga. Iti intra in instinct sa schimbi cu dreapta, si in situatii limita sa cauti cu mana dreapta si sa dai de usa si butoane pentru geamuri este foarte ciudat... Referitor la adusul in Romania nu poate fi decat o gluma. Doar drumul si as dubla valoarea masinii, singura optiune de bun simt pentru distante atat de lungi este avionul totusi... si apoi nu ai avea cum sa o conduci cu volanul pe dreapta acolo decat daca ai vrea sa te chinui tu si sa pui viata altora in pericol la fiecare depasire. Masina cam spumpa la 500 de lire dar daca tu esti multumit sa o stapanesti sanatos. Cat despre glumele cu venitul acasa o gluma poate sa fie dar e mai rentabil decat sa folosesti avionul. Mai ales daca nu mergi singur si daca ai multe bagaje. Si daca tu consideri ca pui viata altora in pericol cu volan pe dreapta.. Nu te obliga NIMENI sa faci o depasire la plezneala. Eu am condus un an in Romania cu volan pe dreapta si am depasit la greu fara sa dau emotii celorlalti. Problemele in trafic vin de la lipsa experientei nu de la pozitionarea volanului. Succes in continuare. |
--------------------
Renault
Clio
1999
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(korn @ 18 Jul 2009, 00:42) Condusul pe dreapta este, dupa parerea mea, mai natural decat cel pe stanga. Imi cer scuze daca rapesc subiectul, dar as fi curios pe ce te bazezi cand emiti parerea asta. Ai mai putea sa spui si cati kilometri ai condus pe dreapta si cat pe stanga.Inca o data scuze initiatorului subiectului. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa o stapanesti sanatos, frumoasa masina. Intotdeauna, la englezi, mi s-a parut o chestie ciudata, masinile lor chiar si cele mai vechi si mai banale arata extraordinar la caroserie (nu lovituri, zgarieturi si vopseaua lucioasa). Ce le fac, cum le pastreaza asa e o enigma pentru mine.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
arata bine pentru o masina de 500 de euro. Oricum laguna 1 arata foarte bine by default
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Dior |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 13 July 09 ![]() |
QUOTE(adip @ 19 Jul 2009, 00:22) Imi cer scuze daca rapesc subiectul, dar as fi curios pe ce te bazezi cand emiti parerea asta. Ai mai putea sa spui si cati kilometri ai condus pe dreapta si cat pe stanga. Inca o data scuze initiatorului subiectului. Eu am condus cam 500 000km daca nu mai mult cu volan pe dreapta si cam 10 000 sau mai putin cu volan pe stanga. Nu vad NICI o diferenta. Dar daca ar fi sa aleg acum as alege volanul pe dreapta. Prefer sa schimb cu stanga si sa tin volanul cu dreapta. Dar sincer nu cred ca, in acest caz exista un mai bine sau un mai putin bine. QUOTE(YRX @ 19 Jul 2009, 05:13) Sa o stapanesti sanatos, frumoasa masina. Intotdeauna, la englezi, mi s-a parut o chestie ciudata, masinile lor chiar si cele mai vechi si mai banale arata extraordinar la caroserie (nu lovituri, zgarieturi si vopseaua lucioasa). Ce le fac, cum le pastreaza asa e o enigma pentru mine. Sa-ti zic eu cum. 1) Drumurile 2) majoritatea soferilor sunt mai normali si nu-si bat joc de masini. 3) regulile sunt respectate in proportie de 80% (mai ales viteza) 4) DRUMURILE ![]() |
--------------------
Renault
Clio
1999
|
|
lethal88 |
![]()
|
![]() Yes, there may be limits!I just don't care! Group: Members Posts: 105 Joined: 13 February 07 ![]() |
vezi ca ti-am lasat pm shibby..astept un rsp de la tine cand intri pe net..ca vad ca nu prea ai timp:( numai bine
|
--------------------
Dacia
-
-
- IL
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Si mie mi se pare extraordinar cum toate masinile englezesti sunt impecabile la exterior.
Ma uit si la Top Gear/Fifth Gear si vad masinile pe autostrazile lor ca pana si alea junghiuri au tabla bec, fara zgarieturi si lacul impecabil. Sa o conduci sanatos si fara evenimente! |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca drumurile ca drumurile, au si ele partea lor in ecuatie, dar OAMENII....
Probabil face parte din educatie sa nu dai cu portiera in masina de langa tine in parcare la supermarket, sa nu zgarii cu cheia masina cea noua a vecinului (ca de, el e mai smecher, ce ma-sa) si alte lucruri de genul. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Pai la cat ploua pe acolo, normal ca luceste vopseaua pe ea...
![]() E buna jucaria ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colegu yrx....
dau si ei la greu...cu bara cu portiera..cu caruciorul.... dar ploaia aia continua curata f bine murdaria de pe caroserie.... apoi...in anglia...nema zapada...nema substante corozive de eliminat zapada.... soare puternic f putin.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
shibby |
![]()
|
Dupa o pauza indelungata, revin.
Masina are 140300 mile acum. Am fost la un garaj pentru service si MOT (RAR)care expira prin decembrie. Pentru MOT a fost nevoie de reglarea farurilor, un rulment si o bucsa? cred... Total cu MOT inclus: 200 lire. Am facut de asemenea si un service cu doua anvelope all season, ulei, antigel schimbat, si inca cateva maruntisuri nu prea stiu exact : 180 lire. Oricum totul a fost surprinzator, am fost o singura data la ei am lasat masina, am platit dupa constatare, am fost adus la locul de muca de ei (am lasat masina acolo) si au adus ei masina cu MOT facut in parcare la mine. Pentru service au venit ei la mine, au plecat ei cu ea, au facut ce aveau de facut, au adus masina in parcare din nou, am platit cu cardul prin telefon si gata. INCREDIBIL... Cand ma gandesc ca imi era o scarba sa merg in service in Bucuresti... Saptamana asta plec pana la Londra si vreau sa fac un consum mediu, sunt curios sa vad daca va fi peste 9%. Cam asta e, masina pare solida...prea solida chiar. Speram intr-un fel ca piesele pentru MOT sa fie foarte mult si sa imi iau o alta masina, ca de laguna deja am inceput sa ma plictisesc... Dar se pare ca nu vrea sa se dea batuta. This post has been edited by shibby: 24 Nov 2009, 14:55 |
--------------------
Daewoo Tico
Tico
2001
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Bravo.
Daca nu te dai prea tare la ea, ar trebui sa scoti un 8%. Daca mergi batraneste, scoti si 7% .. Cand mai vii prin Ro, imi aduci si mie un cheder d'ala la 10 lire (portiera stanga fata) ? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
shibby |
![]()
|
Cum vad o Laguna la dezmembrari pe ebay sau unul nou pe vreun site, o sa le dau un email sa il comand (daca vrei). Sper sa vin in decembrie in tara si un cheder nu este atat de greu de adus... Mai vb pe pm.
Oricum vreau sa imi comand un cheder si eu pentru portbagaj deoarece am reusit sa il rup un pic cand am pus niste cumparaturi.. Cred ca 7% este un consum de vis chiar si 9 % eu cred ca ar fi bine. In oras imi consuma undeva la 11% (cred. e greu sa imi dau seama exact totul fiind in mile..) |
--------------------
Daewoo Tico
Tico
2001
|
|
lag_ph |
![]()
|
ai PM...
7% mi-a luat mie, mergand cu viteza constanta de 110, teren plan .. si ceva frecus prin oras, dar lejer. In caz de condus pe serpentine (valea oltului) in fuga, si tras de ea la 130-140 pe drumul comunal ce leaga bucurestiu de pitesti - A1 , se duce in 8%. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 17:50 |