Facebook, utile de stiut
![]() ![]() ![]() |
Facebook, utile de stiut
PhilipMorris |
![]()
|
||
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
||
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu-ti place, nu-ti fa cont
![]() Ce rost are sa incerci sa convingi pe altii ? |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Din pacate, nu.
![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Facebook This post has been edited by PhilipMorris: 15 Jul 2009, 21:01 |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Din pacate, va bazati pe wikipedia...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Facebook produce anual în jur de 500 de milioane de dolari si are cu aproximatie 200 de milioane de utilizatori. Eu unu nu sunt pasionat de astfel de retele. Mi' se par o pierdere de timp.
"Timpul petrecut in medie de utilizatorii de Internet pe site-ul retelei sociale Facebook a fost in luna iunie de 4,5 ore, ceea ce depaseste media inregistrata de Google, eBay sau Yahoo." Oricum este o mina de aur. Asta da afacere. This post has been edited by black_alienware: 15 Jul 2009, 23:03 |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
o prosteala. atata tot
eu mi-am propus sa-mi fac o berarie on-line, sa bea toti baietzii aia care se bat pe burta cu tovarasii lor la modul virtual. pentru fetitze fac un coafor |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:33 |