Geamuri fata si centura sofer, geamuri fata..
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fata si centura sofer, geamuri fata..
S4ase |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2006 1.5 dci 86 hp
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La Clio 3 nu s-a prevazut posibilitatea de a inchide geamurile dupa ce scoti cheia din contact. Fara cheie in contact geamurile nu mai sunt alimentate la baterie, asa ca nici o comanda de inchidere nu se poate executa. Daca tii neaparat sa ai asa ceva, trebuie sa iti cumperi un modul special atasat la alarma care sa realizeze alimentarea si inchiderea geamurilor dupa scoaterea cheii din contact.
Biip-ul de la centura nu se poate dezactiva decat daca iti pui centura. Asta este o solutie simpla si de altfel singura corecta. Daca vrei geamuri inchise din telecomanda in standard si fara biip la centura, sfatul meu e sa iti indrepti atentia spre alta marca. Pe site renault: punte spate: Ax suplu, cu resorturi elicoidale si amortizoare telescopice (zau nu stiu ce era atat de greu de aflat, nici macar de google nu era nevoie) |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
Tudor, la mine pe partea soferului am inchiderea geamului electrica cu impuls si geamul poate fi inchis/deschis chiar daca cheia nu mai este in contact, conditia este sa nu deschid usa. Nu se intampla acelasi lucru si pe partea dreapta.
|
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca e asa e tare, n-am incercat niciodata, dar am sa incerc si revin.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
@ S4ase cred ca se refera atunci cand armezi/inchui usile din telecomanda se se inchida si geamurile automat. Sigur daca sunt geamurile cu impuls cred ca se poate face acest lucru. De ex: eu la megane daca apas de 2 ori pe butotnul de inchidere a usilor se inchid si geamurile automat, asa e din fabrica.
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
S4ase |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 June 09 ![]() |
deci geamurile se inchid si daca este scoasa cheia din contact,si la ce mam referit eu este ca atunci cand inchid usile din telecomanda sa se ridice si geamurile sus.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 1.5 dci 86 hp
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
MMVi
ai dreptate, dar dupa cum s-a mai spus nu poti inchide geamul dupa ce ai coborat din masina si o inchizi din telecomanda. macar dupa atata timp ar trebui sa stim ce face si nu buburuza |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Se poate face chestia asta cu un modul alarma ridicare geamuri, are un prieten pe Megane 2.1.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Avertizarea sonora pentru centura se poate scoate cu ajutorul clip-ului dintr-o reprezentanta reno.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 12:42 |