parere 1.9 dti
![]() ![]() ![]() |
parere 1.9 dti
yguana19 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 30 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane clasic
clasic 2000
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.401 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dar oare care diesel nu i se aude motorul cand este turat???
Nu stiu daca pt. intrebarea asta era nevoie de un topic... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
chrest70 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 18 April 09 ![]() |
Da sunt fff zgomotoase din aceasta cauza s-a trecut la cel DCI cu distribitie variabila! Si a mea este insuportabil de zgomotoasa peste 3300 turatii
|
--------------------
Renault
Megane III Break
- 9389HGJ
2011/110cp/Fap
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.401 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce intelegi tu prin distributie variabila???
Poata turbina cu geometrie variabila... Intre dTi si dCi de pe Megane 1 diferenta o face injectia... ca ambele au turbina cu geometrie fixa... si ca si zgomot... si dCi-ul este zgomotos... pe Megane in interior dar aia vine de la antifonare nu de la motor.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
chrest70 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 18 April 09 ![]() |
Rezulta ca daca umblam la antifonarea motorului ....se v-a disparea un pic din zgomot? Nu prea cred!
|
--------------------
Renault
Megane III Break
- 9389HGJ
2011/110cp/Fap
|
|
cj98czh |
![]()
|
Motorul 1.9 dCi in varianta de 107 sau 120 cai este prezent si pe Laguna ... unde nu este zgomotos deloc... cum iti explici?
Pe mine personal nu ma deranjeaza zgomotul motorului... pot sa spun chiar ca imi place cum suna in turatie.. deci probabil este chestie de gusturi... Motor zgomotos ste TDI-ul... dTi si dCi-ul este mic copil.. Dar tot nu am inteles ce este cu .... DCI cu distribitie variabila?? This post has been edited by cj98czh: 6 Jul 2009, 22:59 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
@yguana19 - intre dTi si dCi nu sunt mari diferente de zgomot, decibeli etc.
In primele 3 trepte e mai zgomotoasa masina si in mod normal, cu cat o duci mai mult in ture....creste nr de dB. In 4 si 5 apare zgomotul la vant care mai acopera din zgomotul motorului. Si eu consider ca izolarea fonica e f importanta si confirm ca la Laguna acelasi motor se aude mult mai slab. Oricum, cum zicea si czh, eu m-am obisnuit si imi si place sa-l aud. Nu stiu ce sa zic, eu unul nu m-as apuca sa izolez fonic compartimentul motor; ma tem ca as pune-o d'un gratar pe acolo si nu cred ca ar iesi nici prea ok. |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
Roby_B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 45 Joined: 21 March 09 ![]() |
Textila aceea neagra de sub capota motorului, e pentru antifonare, nu?
|
--------------------
Renault
Megane Break 1,9 dCi
2003
|
|
Claudelutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 September 09 ![]() |
al meu e dti.....urla ca toti dracii,dar n-am probleme cu el.are 400000 de km si m-a lasat turbo pe la 250000.l-am schimbat si e ca tunu'.nu l-as da pentru nimic in lume.
|
--------------------
renault megan I
megan I
2003 1.9dti
|
|
smiley199 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 August 09 ![]() |
@Claudelutz
Ai megane DTI din 2003?Nu erau dci-uri pe atunci? |
--------------------
Renault
Megane
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 17:52 |