Magazie cd-uri renault megane 2002
![]() ![]() ![]() |
Magazie cd-uri renault megane 2002
bumix |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane
renault megane
- dj25sab
2002
|
|||
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
la fel ca colegul de mai sus caut si eu sa cumpar o magazie de cd ,pentru un megane 1 din 2000
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Poti pune un anunt la bursa sau cauta pe diferite alte site-uri. Eu am luat una de pe Ocazii acum 2 ani cu 200 lei.
Vezi ca e important si cablul dintre radiocas si magazie. Daca il ai deja, aigrija sa se potriveasca conexiunile. |
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
la tine e cu mufa aia albastra nu ?e diferenta intre megane 1 fabricate in 1999 si cele din 2000 adica ma refer si la varianta masinii cat si la player
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
|
|
luciank |
![]()
|
Nu stiu, probabil ca sunt diferente.
Asta e radiocasetofonul Radio_pt_postare.JPG ( Size: 63.52k ) Number of downloads: 154 Si asta e Magazia de CD-uri: DSC05388.JPG ( Size: 772.83k ) Number of downloads: 166 DSC05390.JPG ( Size: 763.84k ) Number of downloads: 158 M-am gandit si eu ca poate ar fi mai bine sa renunt la radiocasetofon si la magazia de CD-uri, sa le inlocuiesc cu un CD-Player mai modern cu USB, dar nu cred ca e compatibil cu comenzile de la volan si nici nu vreau sa schimb originalitatea masinii. This post has been edited by luciank: 26 Sep 2014, 21:57 |
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
catalin1 |
![]()
|
la mine e modelul bombat dar e cu cd player si la intrarea la mufe in spate la player cred ca e mufa de culoare albastra ceva de genul ca in poza din link http://imgur.com/pH7il7E
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
|
|
luciank |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
catalin 1 daca modelul tau este cu cd uita-te in spatele playerului sa vezi daca mai ai iesire pentru magazie cd desi nu cred ca mai ai din ce stiu eu.Trebuie sa ai mufele exact ca in fotografiile lui lucian, mufa aceea albastra sau ce culoare mai are care spui tu de ea este pentru modele cu cd dupa anul 2000 fabricatie iar la unele modele de radiocas sau radiocd nu se mai nimereste nici mufa pentru comenzi volan . Pina prin 2000-2001 cred ca au fost fabricate cel putin 5-6 modele de radiocas si radiocd pe renault, cel putin atit am gasit eu pina acum, trebuie sa nimeresti exact ce este compatibil cu ce ai tu . Pune o foto cu mufele mama din spatele playerului tau si poti fi mai usor de ajutat desi eu cam banuiesc ce mufe sunt .
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
catalin1 |
![]()
|
deci am mufa alimentare boxe mufa alimentare curent ambele sunt lungi cu forma dreptunghiulara si una galbena patrata pentru comanda din volan (cred)si mai am un locas cu pini , cred ca acolo se mufeaza magazia de cd nu
27 Sep 2014, 22:09: QUOTE(luciank @ 27 Sep 2014, 17:41) la tine conexiuneile sunt asa si difera pt ca la tine e radiocasetofon ,si la radiocd e cea cu mufa patrata si albastra asa cred This post has been edited by catalin1: 27 Sep 2014, 22:09 |
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mufa de control magazie este de 2 feluri: dreptunghiulara si neagra si mica albastra.
Primul model de mufa s-a folosit pana in modelele 2000 si dupa cea albastra. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
catalin1 |
![]()
|
multumesc ,mai luminat ,a mea cred ca se incadreaza ,dupa 2000 pt ca are locasul pt mufa mica
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:12 |