Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

scartait roti

paulush
post 3 Jul 2009, 13:10
Post #1

Membru autentic

Group: Members

de cateva zile se aude la nivelul rotilor un scartait deosebit de enervant. se poate sa fie mai vechi, insa abia recent l-am sesizat(am opriot casetofonul) si m-am panicat! se aude ca si cum o tabla sau sarma ar freca pe disc ori pe interiorul jantei. le-am dat jos insa nu am vazut nimic nelalocul lui! s-a mai lovit cineva de o problema asemanatoare...idei ceva??? multumesc

--------------------
Renault Laguna II 2003 expression 1,9 dci 110 hp
multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ovidy
post 3 Jul 2009, 16:09
Post #2

Membru autentic

Banuiesc ca placutele sunt ok .... nu? Sa nu-ti fi sarit siguranta de la etrier. Sau vreo pietricica, sarma pe undeva pe la planetare ... asa am patit la o alta masina, o pietricica isi facuse cuib pe-acolo si scartaia de ziceai ca-s pui de gaina in roata. Altceva nu stiu ce ar putea fi ... asteptam alte pareri.

--------------------
Renault Laguna II 2001 1.8 16V + GPL - GJ-16-MSW
+
paulush
post 5 Jul 2009, 19:00
Post #3

Membru autentic

problema s-a rezolvat...am dat jos toate rotile si am cautat foarte atent...era o sarma care atingea partea interioara a discului de la roata dreapta spate! habar nu am cum a ajuns acolo, insa ma bucur ca nu a afectat discul! drumuri cat mai bune tuturor!!

--------------------
Renault Laguna II 2003 expression 1,9 dci 110 hp
multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
+
adi_saba
post 24 Sep 2009, 15:45
Post #4

Membru autentic

From: Sighetu Marmatiei

Salutare! acelasi zgomot se aude si la mine de cateva zile...Am observat ca se aude si in mers cu viteza mica ,5-10km/h iar daca virez sau sunt denivelari se accentueaza! De asemenea cand franez sau plec de pe loc se aude foarte tare.Am fost la mecanic si mi-a verificat pe la roti si nu a gasit nimic dus,a ridicat din umeri.Am zis ca nu stie si am mers la altul,insa aceeasi poveste.Deci pivoti nu,capete de bara nu,bielete antiruliu nu,bucse nu,telescoape nu...atunci ce Doanne sa fie? Maine am de facut vreo 500km si mi-e cam frica sa nu se intample ceva.Ce sa fac?

--------------------
Saab 9-3 ss 2004/ vector/ 2.0t Nordic 235hp
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 10:20
Dacia