scartait roti
![]() ![]() ![]() |
scartait roti
paulush |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|||
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Banuiesc ca placutele sunt ok .... nu? Sa nu-ti fi sarit siguranta de la etrier. Sau vreo pietricica, sarma pe undeva pe la planetare ... asa am patit la o alta masina, o pietricica isi facuse cuib pe-acolo si scartaia de ziceai ca-s pui de gaina in roata. Altceva nu stiu ce ar putea fi ... asteptam alte pareri.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
problema s-a rezolvat...am dat jos toate rotile si am cautat foarte atent...era o sarma care atingea partea interioara a discului de la roata dreapta spate! habar nu am cum a ajuns acolo, insa ma bucur ca nu a afectat discul! drumuri cat mai bune tuturor!!
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
adi_saba |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 12 April 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
Salutare! acelasi zgomot se aude si la mine de cateva zile...Am observat ca se aude si in mers cu viteza mica ,5-10km/h iar daca virez sau sunt denivelari se accentueaza! De asemenea cand franez sau plec de pe loc se aude foarte tare.Am fost la mecanic si mi-a verificat pe la roti si nu a gasit nimic dus,a ridicat din umeri.Am zis ca nu stie si am mers la altul,insa aceeasi poveste.Deci pivoti nu,capete de bara nu,bielete antiruliu nu,bucse nu,telescoape nu...atunci ce Doanne sa fie? Maine am de facut vreo 500km si mi-e cam frica sa nu se intample ceva.Ce sa fac?
|
--------------------
Saab
9-3 ss
2004/ vector/ 2.0t Nordic 235hp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 10:20 |