Clancanit cutie
![]() ![]() ![]() |
Clancanit cutie
greeneyes85 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
- B-47-HKF Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Schimba bieleta anticuplu si dispare.. este o problema clasica la megane..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
pai tocmai asta e problema .... ca am schimbat bieleta si ....de pomana....mai exista vreun tampon ceva care sa provoace zgomotul respectiv?
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tamponul de motor mare.. cel din gata pasagerului..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
Pai cred ca o sa incerc sa il schimb. Dar as mai avea o intrebare, care sper sa ma linisteasca. Daca ar fi vreo anomalie in functionarea cutiei nu s-ar vedea in ulei? Adica, nu ar trebui sa fie niste pilitura ceva pe acolo? Pentru ca am scos tot uleiul din cutie (care e de cel putin 20.000 de km) si e curat, foarte curat
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
am si eu o problema la fel ca a ta...si se aude un scartzait mai mult cand plec cu treapta a 2 dupa loc ceva de genu...Am urcat un mecanic in dreapta si i-am aratat cum face.A zis ca e cureau de accesorii ca patineaza si scartie.Mi se pare prea ciudat ce a zis si nu as crede ca din cauza aia ar face asa.Adevarul e ca e cam veche cureaua aia...acum nu stiu ce sa zic.Sa-mi zici si mie daca ai rezolvat ceva.
|
--------------------
renault
megane
2002 break
- OT-87-RMY 1.6 16v 79kw
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
pai la mine nu se aude nici un scartatit, ci un clancanit...ca si cum ai ciocni doua bucati de metal. cum as scri si in primul post: la cati mecanici am fost, atatea solutii am gasit
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
|
|
cavaler |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 9 January 09 From: timisoara ![]() |
fratilor este tampon motor dreapta eu lam gasit rupt la schimbarea distributiei si de atunci nu mai face.
|
--------------------
renault
megane I
1999/ 1.6- 16v,RT/ grandtour
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
te referi cumva la tamponul motor care este prins de de motor in partea superioara, de aripa dreapta?
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 10:00 |