Zgomot toba Megane 2 1.9 dci
![]() ![]() ![]() |
Zgomot toba Megane 2 1.9 dci
radu_muresan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004 BICORP 1.9.DCI
- CJ 12 DTG
|
|||
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
inainte sa te arunci in a cumpara piese noi, gandeste-te ca zgomotul poate fi de la faptul ca suportul tobei s-a rupt intrun loc iar aceasta loveste diferite elemente. daca se aude si la gropi/limitatoare viteza etc, ai aflat cauza. altfel poate fi o sita din toba. preturi gasesti pe net la un click distanta, cauta ....
|
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
- pe viitor BMW Z8...sper
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca e de la niciun suport sau sita.
si la megane-ul meu sa aude de ceva timp si inca nu pot sa imi dau seama de la ce e.Nu atinge nimic, nu se loveste nimic, numai in jurul valorii de 3000rot/min huruie ingrozitor.Daca e toba gaurita, nu trebuia sa am pierderi de putere?Daca stie cineva e rugat sa isi dea cu parerea ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
sillydog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 5 September 07 From: bucuresti ![]() |
Nu ai pierderi de putere de la toba sparta. Din punct de vedere al puterii mai bine nu ai toba de loc
![]() Radu, pana nu te uiti sub ea... |
--------------------
renault
megane II 1.9 dci
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:02 |