CD Player Megane 2.1, Pe care sa il iau ?
![]() ![]() ![]() |
CD Player Megane 2.1, Pe care sa il iau ?
DRD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Tuner List este un model mai vechi. Update List are optiunea de AUX IN suplimentar fata de tuner list. Daca mai sunt si alte diferente, nu stiu.
Fata merge schimbata fara nici o problema, insa nu merge player de 2.2 pe Megane 2.1. Tin minte ca am incercat eu in masina lui MHY, iar display-ul nu mai afisa nimic. Daca-l gasesc pe al meu, ti-l pot da sa faci o proba cu el. ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
2004 = Tuner List
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Daca vei pune un "Update list" nu-ti vor mai functiona comenzile satelitului de la volan si nici display-ul.
Asa ca daca vrei sa ramai "stock" trebuie sa mergi tot pe un Tuner List. Parerea mea e ca daca tot s-a stricat asta, mergi pe un Alpine sau un Pioneer si o sa te intrebi de ce nu ai facut schimbarea mai demult ![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
mimo |
![]()
|
![]() eBroky Group: Members Posts: 205 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dansora @ 17 Jun 2009, 01:30) Daca vei pune un "Update list" nu-ti vor mai functiona comenzile satelitului de la volan si nici display-ul. Asa ca daca vrei sa ramai "stock" trebuie sa mergi tot pe un Tuner List. Parerea mea e ca daca tot s-a stricat asta, mergi pe un Alpine sau un Pioneer si o sa te intrebi de ce nu ai facut schimbarea mai demult ![]() Salut, Daca tot ai adus vorba de Alpine si Pioner care din ele ar fi compatibil cu comenzile si displayul de la megane 2.1. Am inteles ca trebuie niste adaptoare separate pentru comenzi si display. Un CD Player mai convenabil la pret pana in 400 ron cu tot cu adaptoare ai idee de unde pot lua? |
--------------------
Renault
Renault Kadjar / 2019 / 1.3 tce / 140 cp
- B-100-PYC
Megane Estate II.2 / 2006 / 1.5 dci /
|
|
MytareKtine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 3 June 06 From: Bucharest ![]() |
Eu am Megane din 2005 (adica 2.1) si masina a venit cu Update List.
Trebuie sa te uiti ce fel de player ai acum si sa iei tot acelasi model. Scrie pe el in partea dreapta jos ![]() |
--------------------
Mercedes-Benz
A 180 d / C 200 CDI
- B/CT XXX PAN
2017 Urban / 2010 Avantgarde
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Da deci eu am TunerList asa ca trebuie sa merg tot pe mana lui,stiu ca e slab doar s-a stricat din senin fara sa il fortez sau mai stiu eu ce, dar imi place cum arata interiorul stock ... oricum nu am de gand sa mai tin masina mult
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti ca sunt o multime de informatii discutate deja la sectiunea Modificari si imbunatatiri
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
QUOTE(mimo @ 17 Jun 2009, 08:58) Salut, Daca tot ai adus vorba de Alpine si Pioner care din ele ar fi compatibil cu comenzile si displayul de la megane 2.1. Am inteles ca trebuie niste adaptoare separate pentru comenzi si display. Un CD Player mai convenabil la pret pana in 400 ron cu tot cu adaptoare ai idee de unde pot lua? Compatibil nu e niciunul. Iti trebuie adaptor. Iar in 400 de Ron nu gasesti nimic. Doar adaptoarele sunt in jur de 350 ron + player...cat te lasa sufletul (eventual, buzunarul) Totusi, citesti si aici: http://reno.ro/Radio-cd-compatibile-cu-com...lan-t51023.html |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:06 |