Portbagaj bicorp, Usa de la portbagaj nu sta ridicata
![]() ![]() ![]() |
Portbagaj bicorp, Usa de la portbagaj nu sta ridicata
Cozminelu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 26 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2003 Dynamique Megane II Hatchback 1.6 16V
|
|||
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
Eu am probleme cu telescoapele respective. Seara am parcat masina, mergea portbagajul normal, iar a doua zi cand am deschis portbagajul era sa-mi pice in cap.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
Cozminelu |
![]()
|
Si ce facem? sunt stricate? se inlocuiesc cu totul?
This post has been edited by Cozminelu: 9 Jun 2009, 15:21 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Da se inlocuiesc respectivele telescoape, nu se pot repara.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
e vreo 70-80 de ron unul. Eu cam la atat am gasit pe la magazinele de piese auto. Momentan nu ma grabesc sa le schimb pt. ca nu folosesc des portbagajul.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am patit si eu la masina veche si din cate imi amintesc erau destul de scumpe in reteaua Reno... la recomandarea unui mecanic am mers in targ la Vitan si am achizitionat de Nova sau Super Nova nu mai tin minte exact. Ideea este ca sunt identice (au acelasi cod si sistem de prindere pe baza de bila) si am dat pe unul aprox. 25 Ron.
Succes... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
am observat ca la mine se deschide prea repede portbagajul, asa de repede ca tremura un pic spre stanga si spre dreapta. E un semn ca sunt pe duca? sau sunt ele asa de puternice?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Cozminelu |
![]()
|
io zic ca daca se deschide repede inseamna ca sunt inca f tari.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Ryk |
![]()
|
exact, cand o sa te rogi de el sa se ridice, atunci sa te astepti sa pice...
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
Dani.megane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 21 September 09 ![]() |
Am avut si eu o problema,nu se inkidea dekt inpinsa cu putere usa portbagajului(hatchback)dupa kteva luni ,un meknic mi-a deplasat ushor inapoi clema pe care se face blokrea usi.acum e ok.meknicul a spus k dak deplasarea se face neglijent se va inkide foarte usor dar va vibra pe drum usa.se face in functie de masina fiekruia.
NU MAI FOLOSI PRESCURTARI DE GENUL "cv", "dc", "dk", "k", "sh", "tz" ..etc CITESTE REGULAMENTUL FORUMULUI This post has been edited by claus: 24 Sep 2009, 12:43 |
--------------------
renault
megane
2006 hatchback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:02 |