Intrebare, manere plafon
![]() ![]() ![]() |
Intrebare, manere plafon
Dorin77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2008 Sedan Manager 1,5DCI 85cp
|
|||
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Nu vad logica. In calitate de conducator auto, se presupune ca tii mainile pe volan, nu te tii de maner. Nu am vazut asemenea maner sa existe la alte auto sau dotari.
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Astfel de dotari sunt pe unele modele gen Freelander, etc. modele off-road, dar acele manere sunt plasate pe stalp, mai mult pentru a ajuta soferul sa urce in masina .
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar ce aveti cu omul? Lasati-l in pace sa-si puna cate manere vrea daca el asa se simte bine... by the way eu la vectra de servici am maner si la sofer.
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Dorin77 |
![]()
|
Am vazut destule auto ce au maner si in acel loc.pe mine ma deranjeaza cand vad acel spatiu gol.eventual pot monta tocul ptr ochelari,nu neaparat manerul.am gasit la dezmembrari ptr ambele variante.doar ajutati-ma cu raspunsul la intrebarea de mai sus.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
suportul de prindere este acolo daca tapiteria este "inpodobita" cu doua capace(la laguna sant de plastic capacele). ca parere, decat maner mai bine toc pt ochelari sau niste accesorii care te ajuta. ma rog fiecare face ce vrea. sa nu fim carcotasi si sa spunem omului ce intreaba
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
Dorin77 |
![]()
|
cred ca m-am linistit.nu am nici un soi de capacele acolo.dupa cum am vazut manerul sau tocul de ochelari demontat imi dau seama ca trebuiau 2 gauri de forma patrata daca nu ma insel.ma gindeam ca exista aceste gauri pe sub capitonaj.oricum merci bogdan.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Desfaci chederul si dai cu mana pe sub tapiterie, ar trebui sa fie gaurile, doar e aceeasi caroserie si in varianta cu volanul pe dreapta.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:38 |