Nu se mai inchide
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai inchide
cristicristutu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ai putea sa reformulezi in romana, ca nu cred ca a inteles careva ce problema ai.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
lionel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 30 May 09 ![]() |
se deschide mereu si nu se inchide niciodata??
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 3
- DV568RE
2009 1.5 dci fap 110cv prestige
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Cand apas de butonul de pe cheie sa deblochez usile(inchiderea centralizata), se deblocheaza doate 4 ,dar cand vreau sa le blohez, la usa din dreapta spate blocatorul ala nu se mai lasa jos.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
vezi? nu era asa greu.
si eu la kangoo am avut aceeasi problema, am constatat ca cineva a tras de tamburus in sus prea mult si a ramas blocat acolo. S-a rezolvat prin impingerea tamburusului in jos ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Ca si la mine asa sa intamplat, am dus pe cineva si cand a vrut sa coboare din masina, a tras de el, da asta sa intamplat de cateva luni, si pana acum a mers.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
La mine uneori nu se deschide usa dreapta (fata sau spate). Dar mai inchid odata si redeschid si merge.
This post has been edited by ricochet2: 31 May 2009, 12:21 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Aceeasi problema am avut-o si eu anul trecut.....Am dat fetele de la usa jos si am uns tot mecanismul respectiv de inchidere/deschidere a usilor,sunt 2-3 tije parca in mecanismul respectiv
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM-97-CRS
1999 1.6 16v Concorde
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
Aceeasi problema si la mine.Aceeasi usa spate dreapta,numai ca la mine nu se mai deschide.Coboara clapeta dar de ridicat nu mai vrea decat manual.Nu am avut timp sa dau fata jos sa vad ce problema am...
|
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Inca la tine ii bine, ca sta inchisa, da a mea deschisa nui bine
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
da jos fetele de usi, curata tilele de la inchiderea usilor(de praf si grasime) dupa care dai cu WD40 si daca nu merge inseamna ca ai muncit degeaba.
P.S. O sa mearga sigur ca asta ii boala usilor de reno. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Dupa o varsta, orice masina se inbolnaveste, de una, de alta. Nu cred ca e boala specifica.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
zet105 |
![]()
|
Tind sa cred ca e o boala specifica.Un "amic" cu aceeasi laguna 1 ph2 numai ca pe motorina a avut aceeasi problema la aceeasi usa spate dreapta.La fel nu se inchidea ca si in cazul lui Cristi.
Cam ciudat: 3 cazuri la aceeasi usa: ![]() |
--------------------
reno
- ----
--
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Se verifica cablul care da semnal la usa respectiva.
daca nu e de acolo se unge mecanismul. Daca nici asa nu merge, se schimba motorasul fiindca e ars. Schimbarea se face cu tot cu macara de geam fiindca formeaza un tot unitar. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
zet105 |
![]()
|
Daca motorasul ar fi ars nu ar trebui sa nu mai faca nici o comanda de inchis/deschis?
Adik ar trebui sa stea teapan sa mearga doar pe manual.Atata vreme cat el merge doar pe o directie (inchis sau deschis depinde de caz) nu cred ca e ars motorasul.....sau nu in totalitate. |
--------------------
reno
- ----
--
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Poi de deschis se deschide, nu cred ca ar fi motorasul, da cum se da fata aia jos ,ca nu am gasit nici un surub de prindere sau ceva cleme
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Si eu am avut probleme cu ambele usi din spate si asta datorita faptului ca frantuzoaica de la care am luat masina avea copil si a pus securitatea pe usile spate , nu mi-au mai lucrat nici inchis nici deschis...Am dat fetele de usi si am facut uz fara mila de Wd 40
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Au au au... Sa nu mai aud de WD-40. Imi scartaie usile de la masina si am dat cu WD-40. Am reusit sa manjesc toata masina (am sters cat am putut de repede totusi) si scartaie bine merci in continuare. Cred ca ar trebui sa iau niste lectii de cum se da cu WD-40. Am incercat si cu paiul ala, degeaba.
This post has been edited by ricochet2: 4 Jun 2009, 00:17 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
adiemperor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 2 June 09 ![]() |
eu am dar cu spray vaselina lichida , si de atunci ... liniste
|
--------------------
renault
laguna anade 2,2 dt 12v
1999
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Cum ati dat voi fetele de usa jos?
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
zet105 |
![]()
|
Am reusit sa-mi repar problema de la portiera dreapta spate(care nu se mai deschidea-mergea doar pe inchis si atat)
Solutia: WD-40. Am dat fata jos in felul urmator: 1.In ¨adancitura¨ de plastic negru de pe portiera, daca va uitati atent se vede un cerculet de plastic care este capacul la un surub.Cu ceva ascutit se indeparteaza capacelul respectiv apoi gasiti surubul care este in stea parca. 2.Deconectati mufa care vine la butonul geamului electric si veti ramane cu plasticul negru in mana. 3.Din partea de jos a fetei incercat sa trageti spre voi.Trebuie tras cu simt de raspundere deoarece fata este prinsa in cateva ¨capse¨ca sa le zic asa.Mai exact este montata prin presare. 4.Dupa ce ati reusit sa desprindeti (cu atentie) fata portierei indepartati plasticul butonului de inchis/deschis. 5.Indepartati finut izolatia care este prinsa de portiera cu un silicon lipicios pentru a putea ajunge la mecanism.Dati cu WD-40 pe macara si in special in partea dreapta spre incuitoare.Actionati din telecomanda de cateva ori inchis/deschis.Faceti acelasi lucru si manual pana se face ungerea. 6.Montarea: urmati pasii in sens contrar. La mine a functionat si acu merge fara probleme. Putin timp liber, putina rabdare si un pic de WD-40 |
--------------------
reno
- ----
--
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
uite si tutorial de dat jos fata de usa
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Mersi,o sa incerc si eu cand se opreste ploaia asta
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
eu totusi suspectez un motoras de inchidere ars.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
aceeasi problema am avut-o si eu ,am rezolvat in stilul lui Zet105 ,in 30 de minute in fata blocului.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Da Johnny, sant 2 motorase separat ,unu pt deschidere si unu pt inchidere?
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu. e unul singur
si are placerea de a se arde... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Daca ar fi ars nu cred ca ar merge in sus,o sa incerc si eu pasi lui Zet sa vad ce iese
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 22:45 |