Schimb praguri
![]() ![]() ![]() |
Schimb praguri
Chelu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 20 October 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
1995
- TM 30 BUB Proud Twingo owner
|
|||
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam asa este..asta este treaba de tinichigiu cu talent care sa inlocuiasca doar zonele corodate.
Vezi sa ai grija sa nu-ti faca suduri autogen, numai electric in mediu inert. This post has been edited by tunderbird: 28 May 2009, 13:28 Attached thumbnail(s) praguri1.jpg ( Size: 90.55k ) Number of downloads: 1445 praguri2.jpg ( Size: 95.16k ) Number of downloads: 1546 |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Chelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 20 October 07 From: Timisoara ![]() |
Crap... Speram sa ma insel. Asta e...
Stie careva un tinichigiu bun in TM? ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1995
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Vezi ca exista kit-uri de reparatii - pentru prag, pentru aripa spate, dedicate si speciale pentru fiecare model de masina (doar nu schimbi 1/2 din masina pentru un prag). In plus iese perfect la linie cu forma originala - asta in conditiile in care o faci profi ceea ce sincer o spun nu prea se mai merita.
Gandeste-te ca ai de luat piesele de schimb (kitul de reparatii - pragul) + vopsea + sprit-kit + munca ca la balamuc.. etc Daca mai are si alte probleme, zone ruginite eventual probleme la vopsea, mai pui si o uzura, deci un numar de km, chiar nu prea se mai merita. De asemenea oricine stie ca odata pusa sudura pe masina..nu mai e masina de tinut (chiar si in argon). Se stie ca in fabrica este sudura aia in puncte data prin presare + arc electric (materialul de sudura este chiar caroseria). In plus vad din semnatura ca este destul de vechiuta (1995 = 14 ani)..hmm gandeste-te bine daca merita bagati banii. Parerea mea este: KIT cat cuprinde, o vopsea facuta la cod si imbuteliata in spray data in zona aia si apoi vandut + luat alta (eventual mai pui putin peste). This post has been edited by bubu782001: 28 May 2009, 22:48 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Chelu |
![]()
|
Speram sa se poata mai simplu... O las asa. Nu imi permit sa tin masina blocata pentru schimbat praguri. E masina nevestei si merge la lucru cu ea (stam la 10 km de TM).
Nici de schimbat nu e momentul. Poate peste cativa ani luam una noua si tinem Twingo sa-l mai bibilesc ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1995
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Asa da. Il carpesti cum si cat poti sa mai tina cativa ani..apoi te bagi la un upgrade. Te rog sa ma scuzi daca am ofensat cu ceva, insa ideea era ca nu merita sa bagi prea multi bani in ea. Insa daca reusesti cu bani putini sa faci un lucru ok este cu totul si cu totul alta mancare de peste.
This post has been edited by bubu782001: 29 May 2009, 08:48 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista tinichigii care decupeaza zonele bolnave si pot confectiona piese din tabla, exact la forma originala.
Eu am vazut cu ochii mei cum un astfel de meserias a facut un cap de prag de Cielo de ziceai ca-i de fabrica, o fost o demonstratie asemanatoare cu ceea ce vezi pe Discovery la emisiunea aceea cu constructorii de motociclete. Si culmea, unii dintre ei chiar nu sunt scumpi. Un astfel de meserias trebuie sa gasesti. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Chelu |
![]()
|
Stai linistit bubule, nu ma supar asa usor
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1995
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Asta in primul rand. Acuma mai este si partea a 2-a. Daca gasesti un meserias care chiar este bun in asta esti realizat. Un tip bun poate face minuni. Ideea e sa il gasesti.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
cristy_roibu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 28 November 13 ![]() |
si eu am aceeasi problema cu twingo din 99.pragul din stanga cam pe unde e scaunul bagi mana in el..si in spate la aripa imi lipseste o bucata...aripa nu mai sta prinsa in nimic...:|imi e mila de el am auzit ca pot sa schimb pragurile dar nu se mai merita...
|
--------------------
Renault
Twingo
1999
- B-68-CAJ
|
|
ROD 13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 19 February 14 ![]() |
cred ca pragurile la twingo sunt punctul slab.ruginesc foarte repede si nu mai poti urca masina pe cric.io port dupa mine un cric crocodil si daca am pana o ridic de lonjeron.
|
--------------------
renault fuego
renault twingo
1981 si 1994
- B 38 MLS
|
|
vl13ysa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 28 October 12 ![]() |
E un punct sensibil zona pragurilor... si asa cum a mentionat ROD 13, si eu am ales sa port o unealta auxiliara langa cricul simplu si anume o bucata de lemn de dimensiune mai groasa (5-6 cm) cu care ma ajut sa ridic masina... Nu as ridica-o de atatea ori, dar cu asa vecini "buni" in curte, reusesc ca la 2-3 saptamani sa merg la vulcanizare.. si cand ma vad cu pana, imi vine sa "alerg"!!!
|
--------------------
Renault
Twingo
1997
- vl 13 ysa
|
|
vl13ysa |
![]()
|
Buna seara
Mi-am inceput carpeala la masina mea si am inceput cu partea de tabla a podelei si ce am gasit acolo m-am ingrozit... mocheta era mereu uda si asta ma deranja, dar astazi i-am facut de hac si am carpit tot ce am gasit nepotrivit... tin sa mentionez ca am peticit cu tabla care am prins-o cu nituri, pt ca nu vreau sa pun flacara pe masina, ca la cat de mancata de rugina este, atat ii mai trebuie... Apoi de praguri ce pot sa va spun, sunt mancate rau de tot si ca s anu pun flacara m-am gandit sa fac rost de un cornier de metal gros si sa elimin pragul punand acest cornier care aduce un alt design dar o rezistenta mai mare masinii... ce parere aveti? |
--------------------
Renault
Twingo
1997
- vl 13 ysa
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cum sa repari masina cu table prinse cu nituri si cornier?
Cauta un aparat de sudura in mediu gazos si asa faci treaba.....chiar si la tabla "atacata". @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
vl13ysa |
![]()
|
Man, simplu ca buna ziua... acoperi gaura, faci gaurile unde vrei sa prinzi cu nituri si ai rezolvat problema
![]() Dar nu vreau sa prierd parerea voastra legata de pragul ce vreau sa-l pun... si anume vreau sa pun un cornier metalic, destul de rezistent in locul modelajului dare e doar tabla si atat... |
--------------------
Renault
Twingo
1997
- vl 13 ysa
|
|
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
Cum crezi ca se va comporta un cornier prins in nituri, in cazul unui accident ?
|
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
otto 29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 March 13 ![]() |
salut am avut si eu probleme cu pragurile si podeaua toata, asa ca am fost la un tinichigiu si am schimbat tot si praguri si podea si am pus la prguri unde se pune cricu si intarituri cu cornier
Attached thumbnail(s) IMG_20131116_154627.jpg ( Size: 719.88k ) Number of downloads: 601 IMG_20131116_154559.jpg ( Size: 635.09k ) Number of downloads: 573 |
--------------------
renault
twingo
1997
|
|
ROD 13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 19 February 14 ![]() |
frumos ti-au mai iesit,eu o sa fac aceiasi operatie am gasit praguri noi 400 de lei perechea si o sa duc undeva sa le schimb problema e ca manopera ma costa peste 1000 de lei.tu unde le-ai schimbat si cat te-a costat intreaga operatiune?
|
--------------------
renault fuego
renault twingo
1981 si 1994
- B 38 MLS
|
|
bv94ame |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 September 14 ![]() |
Buna ziua,
De unde ati gasit praguri cu 400 ron setul?Multumesc |
--------------------
Renault
Twingo1,Twingo 1.2,Laguna
1997,2000,2002
- bv94ame
|
|
mishu_g |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 16 July 15 ![]() |
Buna ziua
Pun si eu aceeasi intrebare? unde ati gasit praguri cu 400 lei ? ... si ale mele sunt varza |
--------------------
Renault
Scenic 2
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 00:15 |