Corectie regulament, Bursa
![]() ![]() ![]() |
Corectie regulament, Bursa
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Si de ce trebuie corectat? Pentru ca nu e scris cu "â"?
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Pai si "vinzare" e scris tot cu "i", ala nu te deranjeaza? Din cite stiu, scrierea cu "â" nu este obligatorie, ci doar recomandata.
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Altis |
![]()
|
Mi s-a parut o scapare, care poate ar trebui corectata. Acum, nu am criticat, nu am postat la "bula", pur si simplu am atras atentia asupra unei posibile greseli datorate vitezei.
Poate a fost pusa asa intentionat, ce e rau ca am atras atentia asupra acestui fapt? Mi-a sarit in ochi, atata tot ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Plictiseala mare ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cat timp liber au unii....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Altis |
![]()
|
Da care este problema ta cu cat timp liber am?
Daca ai vre-o problema cu ce postez, da-mi report, nu comenta timpul meu liber. Tu de ce ai postat? Esti platit pentru asta? |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
oricum, e de admirat ca ai citit regulamentul. Majoritatea n-au facut-o
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Altis |
![]()
|
Stii ce ma enerveaza? Ca am sesizat, in timp ce ma plictiseam, in timpul meu liber, o posibila greseala. Atrag atentia asupra ei, si vin altii "te plictisesti, ai timp liber" si ei fac asta in timp ce lucreaza de zor, nu?
Pe ei ii freaca grija ce fac eu cu timpul meu. Nu s-a gandit unul nici macar o secunda ca m-ar putea preocupa bunul mers al forumului... Ce mama masii, sunt roman, cum as putea? Ca roman, ma freaca grija de altu, ce face in timpul lui liber ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai penal, mi se pare cand dai forward la mesaj privat si apare balaria aia
![]() Si formularea si caligrafia e de tot rahatul... vr7p1d.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Eu personal sunt absolut impotriva scrierii cu diacritice, desi regulamentul lasa asta la latitudinea fiecarui user.
Asta pentru ca la servici vad doar patratele, iar drepturile mele sunt insuficiente sa schimb setul de caractere (sincer, nici nu prea stiu cum se face). |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Altis |
![]()
|
Nu cred ca vorbim despre acelasi lucru...
Eu am atras atentia, ca in fraza aia, avem Vand si vinzare si "cat" scris cu i. Acum, scapare, greseala, intentionat, nu vezi ca ma freaca lumea ca ma plictisesc? Chiar, e permis off-topicul in sectiunea asta? Cred ca baietii, cand lucreaza ar putea sa citeasca putin regulamentul ala. Ca ei nu au timp liber si nu se plictisesc ca mine... |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
altisone, nu lua in nume de rau ce am spus. E FOARTE BINE ca ai citit regulamentul de la bursa, dar ideea este ca cel ce citeste sa INTELEAGA regulile... ca nu sunt scrise cu diacritice, nu e un lucru atat de "grav". Cum am spus, important este sa se inteleaga regulile si sa fie respectate.
Ai dat exemplu "Cit oferi?", corect fiind "cât oferi?". Evident ca nu citeai "cit", si citeai "Cât". Si eu la un moment dar incepusem sa scriu cu diacritice, dar nefiind obisnuit imi lua de 2-3 ori mai mult sa scriu textul in cauza, pentru ca trebuie mereu sa umblu la EN sa il schimb in RO si invers. Si e prea mare bataia de cap... asa fara diacritice, scriu imediat. Bafta si imi cer scuze daca te-am suparat. Nu o lua in nume de rau. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Altis |
![]()
|
Tu faci diferenta intre a scrie cu diacritice si a scrie cu  din A si Πdin I?
Eu subliniam faptul ca poate s-a strecurat o greseala, nicidecum nu aduceam in discutie folosirea scrierii cu diacritice. In teorie, si subliniez in teorie, oricine ar trebui sa citeasca regulamentul, si sa confirme ca este de acord cu el cand se inscrie. Ca in practica lucrurile nu stau asa, e partea a doua. Dar, daca cineva a avut o scapare, POATE VA DORI sa o corecteze. Poate il doare in spate. Poate sunt eu dobitoc... si am bani sa stau ziua pe forum cand altii muncesc din greu! Si tu intelegi daca eu scriu ceva gen "asheai catzi place de mn k am oki frumosi?" Dar iti place? This post has been edited by altisone: 25 May 2009, 21:13 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Eu zic sa ne relaxam, unii nici nu cred ca stiu cand se foloseste â in cadrul unui cuvant. Si la urma urmei este mai usor de scris asa.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca e special scris asa.
La cei care scriu corect "cât" nu se aplica prevederea respectiva a regulamentului ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:35 |