Culoarea benzinei, normal sau nu ?!
![]() ![]() ![]() |
Culoarea benzinei, normal sau nu ?!
dansora |
![]()
|
||
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC03409.JPG ( Size: 381.63k ) Number of downloads: 506 DSC03411.JPG ( Size: 395.87k ) Number of downloads: 543 |
||
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Merge drujba?
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Ca sa fiu sincer, benzina e tot in bidon acum pentru ca nu a mai fost nevoie
![]() Mi-am mai adus aminte un amanunt: prima data am luat cu 3.54 RON/litru a doua oare cu 3.57 ...cred ca de aici diferenta ![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta imi aduce aminte de un banc...
Un om se duce la o benziarie cu o falca-n cer si cu una-n pamant... - Nu v-ar fi rusine... Euro a scazut dar voi tot sus tineti presul la benzina ! ![]() - Poa' sa scada, poa' sa creasca euro, atata vreme cat cei de la ApaNova nu scad pretul apei, noi de ce am face-o ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:45 |