Ambreiaj, tare
![]() ![]() ![]() |
Ambreiaj, tare
alex_maxx |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 14 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
25
1990
|
|||
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Am si eu aceeasi nelamurire ca si alex_maxx, in plus mai am o intrebare legata tot de ambreiaj: la mine cand doresc sa bag marsarier caraie pinioanele rau de tot - mai ceva ca la dacie!!! si cand bag 1 intre fff greu (mentionez ca pedala de ambreiaj e intotdeauna apasata la podea).
Astept cu nerabdare opinii, sfaturi. Thks everybody ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
TM78REN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 9 March 09 From: timisoara ![]() |
si eu am aceeasi problema ca si turbo am verificat ulei in cutie am complectat 300 grame la fel face pana la uram cred ca mai tre sa intind cablil de ambreiaj pt ca prinde foarte jos
|
--------------------
renault
20
1983
- tm78ren
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ TM 78 REN: Eu am inlocuit uleiul din cutia de viteze anul trecut. E plin. Problema presupun ca ar fi de la reglarea defectuoasa a ambreiajului. Dupa ce faci reglajul zi-mi cum l-ai facut - la detaliu.
Ms ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
SinagraS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 19 May 09 From: Bucuresti ![]() |
daca-l vrei pe motor vi sa-l dai jos e de 2849 cmc si cred ca trebuie sa schimbi doar cablul de ambreiaj.
|
--------------------
Renault
25 TX
1989 [COLOR=gray][B]S.S.
|
|
Petry |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 27 April 07 From: Calafat Dolj ![]() |
Schimbati ambreiajul pedala nu trebuie sa fie asa tare.Deci trebuie schimbat; placa presiune,disc ambreiaj si rulment.Tot setul face 100 euro.
|
--------------------
Renault
25 TX
1989 Injectie 120CP
- DJ06XMJ
|
|
alex_maxx |
![]()
|
zi-mi si mie de unde il i-au cu 100 de euro ca peste tot pe unde l-am cautat fara vreo 7 mil nu l-am gasit
|
--------------------
renault
25
1990
|
|
Petry |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 27 April 07 From: Calafat Dolj ![]() |
Eu l-am gasit la vecinii bulgari.Pretul variaza intre 100 si 150 euro depinde de firma producatoare,in niciun caz turcesc sau china.
|
--------------------
Renault
25 TX
1989 Injectie 120CP
- DJ06XMJ
|
|
alex_maxx |
![]()
|
adica sa incerc prin ruse ? imi e cam aiurea nu inteleg limba si sa nu imi i-au vreo teapa
|
--------------------
renault
25
1990
|
|
Petry |
![]()
|
Nu stiu cum este in Ruse,dar la Vidin sunt foarte multi bulgari care stiu romaneste.Teapa nu cred ca iei,vezi si tu cum te lipesti de un bulgar care are cunostinte la magazinul de piese,vezi ca au magazin de piese specializat numai pe frantuzesti.Sa vorbesc eu cu bulgarul de la Vidin sa-mi dea codul pentru setul de ambreiaj sau daca vrei il comand la Vidin si til aduc eu cand ajung la Bucuresti in luna iulie,dar trebuie sa-mi trimiti banii inainte.Eu am mai luat piese si pentru alti membrii de pe forum.
|
--------------------
Renault
25 TX
1989 Injectie 120CP
- DJ06XMJ
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
cautati chitul de ambreiaj englezesc daca vreti ceva mai ieftin
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pt. Turbodxman : dupa simptomele scrise de tine , rezolvarea e simpla ! Ai cablul de ambreiaj prea larg! Trebuie doar sa-l mai strangi putin si ai rezolvat problema caraitului in marsarier si intrat greu in vit. I. Daca am posibilitatea , voi face poze la o masina sa vezi unde trebuie actionat.
Este o problema identica la toate masinile cu ambreiaj actionat prin cablu, dar care Nu este reglat corect ! Insa chestia cu pedala tare de ambreiaj este cu totul altceva, si nu prea ai ce sa-i faci -asa e solutia constructiva! Se poate totusi introduce periodic ulei in cablul de ambreiaj astfel ca acesta sa alunece mai usor fata de camasa otelita care il protejeaza. Doar ca operatia cere timp si rabdare, dar bani nu ! Uleiul va trebui sa iasa putin cate putin prin capatul opus al cablului pe la care il introduci. |
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
1987
- B-08-BYP
|
|
turbodxman |
![]()
|
Pt. Tutu: Va multumesc. Stiu unde trebuie actionat. O voi face weekendul acesta.
Numai bine ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:41 |