Montare instalatie AC pe Twingo 2002, ...cam urgent
![]() ![]() ![]() |
Montare instalatie AC pe Twingo 2002, ...cam urgent
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Citeste topicul acesta http://www.reno.ro/Am-si-eu-un-twingo-33-r...t144260-s0.html
|
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mersi
![]() Nu pare de speriat ca munca. Piesele insa ar fi cam multe, deci e o chestiune de a gasi masina donatoare. Iar asta nu e o urgenta. Topic closed. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Dar n-ar fi mai bine sa iei tu una cu aer de la bun inceput? Twingo mi se pare o masina... cum ar zice englezul excellent value for money. Am gasit una din 2006, deci printre ultimele iesite, full, motorul in 16v, cu 4000 de euro. Cele din 2004 erau in jur de 3200-3800. Vorbesc de masini inmatriculate.
Crezi ca merita bataia de cap + cat vei da pe piesele de la masina donatoare? This post has been edited by MuciX: 15 May 2009, 00:15 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Muttley |
![]()
|
Evident ca nu
![]() Se adauga taxa de aprox 700 euro, drumul... Nu e chiar afacere. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 15 May 2009, 01:14) Dar n-ar fi mai bine sa iei tu una cu aer de la bun inceput? Twingo mi se pare o masina... cum ar zice englezul excellent value for money. Am gasit una din 2006, deci printre ultimele iesite, full, motorul in 16v, cu 4000 de euro. Cele din 2004 erau in jur de 3200-3800. Vorbesc de masini inmatriculate. Crezi ca merita bataia de cap + cat vei da pe piesele de la masina donatoare? Iti garantez ca Twingo la pretul de 4000 euro, fabricat in 2006 si inmatriculat la noi este defapt o "plesnitura" reparata la noi si luata cu un pret foarte mic de "dincolo" ...Meseriasii nostrii se pricep de minune sa mascheze fostele "evenimente" neplacute ale bietelor masini .Daca tipul cere 4000 pe masina ,cu cat crezi ca a cumparat-o de dincolo ? N-as crede ca cineva iti vinde o masina din 2006 (fie si Twingo...) cu 2000 de euro ...!In concluzie ,tot ce-i ieftin pe la noi "miroase" a "plesnitura" si sint muuulte (din pacate ) ...! ![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Foarte posibil, nici mie nu imi miros a bine sh-urile de romania, plus ca am vazut ca are vreo 30 de masini de vanzare ala, deci clar e samsar. Ala era doar un exemplu, poate mai sunt si oameni corecti si poate in 4000 de euro nu ia din 2006, ia din 2004 dar fara evenimente. Oricum, nu cumperi o masina direct de pe net, pe neve.
Mai e si optiunea unei masini de afara. Daca e euro 4, la un motor 1149 taxa vine ~230 euro; gaseste un 2003-2004 la 3500 euro + ~600 drum plus acte in tara.. eu zic ca e acceptabil Nu zic ca e o masina "ieftina", zic ca e o masina ieftina (far ghilimele) adica primesti foarte mult pentru banii dati. Nu inteleg fenomenul, poate e teama asta de frantuzoaice, dar asta e una din masinile care "s-au nascut bine", si aici am citat un coleg forumist. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
NU se merita deloc dpdvd FINANCIAR upgrade-ul in vederea dotarii masinii cu o instalatie AC.
Mai bine o masina cu AC din start. Pe langa tonele de modificari ce trebuie sa le faci (mecanice, dat gauri etc) si ca demontezi 1/2 din masina pentru asta + ca mai trebuie si pe partea electrica cu o gramada de modificari + reprogramare UCE Injectie. Pe scurt...prea multe costuri. Deci total ineficient dpdvd financiar. Stau si ma intreb de ce mai cauti masina fara AC in zilele noastre, cand AC-ul nu este o fita...ci o necesitate. Ieri cand m-am urcat in masina LCD-ul de la termometru era INNEGRIT si cand si-a revenit (dupa ce am dat drumul la AC) termometrul indica 48 grade !!! Eee inchipuie-ti ca era peste 50 de grade in masina cand am urcat in ea. Este drept a stat in soare. Insa acuma nu poti avea preferinte de parcare la umbra, cand de-abia mai gasesti un loc de parcare pe marginea soselei. Si sa nu uitam ca suntem in luna Mai, dar pe la jumatatea lui Iulie? Ce mai faci? Deci cumpara masina cu AC din start. This post has been edited by bubu782001: 15 May 2009, 12:37 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
Muttley |
![]()
|
OK. M-am convins. Mersi
![]() <span class='edit'>15 May 2009, 23:11:</span> Daca la-nceput eram optimist, acum s-a clarificat tot, cu ajutorul vostru. Concluzia - nu merita complicatia sub niciun aspect. I-am spus colegului ca renunt la intentie. Multumesc ![]() This post has been edited by Muttley: 15 May 2009, 22:12 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
HAK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 April 09 ![]() |
Salut Muttley!Am vazut ca esti in cautarea unui twingo mai dotat si am o oferta pt. tine.
Renault twingo 2003,aer conditionat,geamuri si oglinzi electrice,aer conditionat,radio-cd original cu comenzi pe volan,jante aliaj,culoare gri metal.motor 1.2 16V 75 C.P. adusa de mine personal anul trecut din Germania si inscrisa pe numele meu.Pret 4300 neg. Masina a costat 3400E in cOditia in care am luat doua masini identice(msinile erau pe Mobile.de la 3900E bucata,am negociat pretul acesta numai la pachet),RAR trecut din prima fara probleme.As vrea sa stiu daca esti interesat. |
--------------------
renault
laguna
1994
|
|
Muttley |
![]()
|
Absolut!
Ambele masini sunt de vanzare? Daca da, inseamna ca probabilitatea de a mai fi macar una disponibila in iunie, e relativ ridicata. In principiu, fara a te conditiona in niciun fel, ramane sa discutam atunci daca va mai fi cazul. Multumesc pentru oferta. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
HAK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 April 09 ![]() |
Nu sunt amandoua de vanzare pentru simplu fapt ca am luat doar una,cealalta a fost luata de un prieten cu care am cazut de acord sa luam ambele masini motivatia fiind castigul amandoura pe o suma cu 1000E mai mica(am spus ca am negociat pentru amandoua de la 3900 la 3400 bucata numai daca le luam la pachet)eu avand bani doar de una,cealalta acum este in Italia,unde prietenul meu are de lucru.
Inteleg ca prezinta interes,asa ca astept un semn din partea dumneavoastra. |
--------------------
renault
laguna
1994
|
|
Muttley |
![]()
|
S-a achizitionat un exemplar dotat din fabrica cu AC. Subiectul, cel putin din al meu pdv e abandonat.
Altceva: aveti careva pe "tuingo"-uri bare transversale pe plafon? Ma intereseaza pentru transport biciclete. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionutz83 |
![]()
|
![]() ing. Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 From: Iasi ![]() |
Uite 2 cataloage cu referinte reno pentru 'tuingo'. Rasfoieste-le bine.
Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
- IS
2001
|
|
Muttley |
![]()
|
Belea! Cauta referintele alea te rog si uimeste-ma oleaca cu preturile
![]() Iar dac-ai putea gasi scheme detaliate pentru sistemele de prindere pe plafon ar fi fain tare. Mersi |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionutz83 |
![]()
|
![]() ing. Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 From: Iasi ![]() |
Cele din OL 70 Eur fara TVA iar cele din AL 100 fara TVA. Scehma de montaj cred ca e inclusa in kit, asa ca tre sa cumperi ca sa vezi
![]() |
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
- IS
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 00:58 |