Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

reparatii megane, vopsita

marian21
post 13 May 2009, 16:51
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salutare...am si eu o problema...acum vreo luna mi.am gasit masina in parcare lovita...farul din dreapta era bagat inauntru(p asta am rezolvat.o) dar problema este ca mi.a si zgariat.o,putin mai mult..e p partea dreapta si e ca si cum ar fi fost raschetata...intrebarea mea este cam cat m.ar costa sa o repar adica sa mi.o chituiasca putin si sa dea cu vopsea,am fost la un service de cartier si mi.a sp ca nu mi.o pot repara deoarece trebie vopsita la cuptor sau ceva de genul...as dori sa stiu cam cat m.ar costa...va multumesc biggrin.gif

--------------------
renault megane - nt-86-blc clasic-2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Shafu
post 14 May 2009, 06:32
Post #2

SHĂFU'

From: Iași

din cate am auzit la cuptor e vreo 400 lei de element cel mai ieftin si asta numai de vopsit!!!

elemente= aripa/portiera/capota/etc.

--------------------
Renault Megane Clasic 2001 1.6 16v
+
don_alessio
post 14 May 2009, 07:08
Post #3

Membru incepator

La Meridian Vest mi-au cerut pentru vopsitul portierei dreapta spate 14 milioane 173.gif

daca ai zgariata doar aripa fata ai putea scapa la vreo 10 mil, oricum poti merge la un service dacia-renault sa intrebi, vezi ce zic si ei.

bafta

--------------------
Renault Megane 2001
+
raddu17
post 14 May 2009, 10:40
Post #4

Membru incepator

O avarie similara pe partea drepta care consta in zgariat aripa dreapta spate, infundat usor usa spate drepta, a costat firma de asigurari 1300 Lei. Pe langa reparatiile de indreptare s-au vopsit in intregime usa drepta spate si aripa spate dreapta. Reparatia am facut-o la un service autorizat Renault din Oradea. Inainte de a merge la ei am mai cerut o oferta de la un alt service. Oferta acestora ea fost sensibil mai mica 1100 Lei dar neavand contract cu firma de asigurari am renuntat.

--------------------
Renault Megane 2002 1.9dci
[COLOR=orange]Renault Megane Expresion Classic 1.9 dCi 101 CP[/COLOR]
+
Shafu
post 19 May 2009, 08:36
Post #5

SHĂFU'

From: Iași

Am fost sa imi faca un deviz de reparatie, ieri la Bras Renault Iasi, pentru ca mi-a cazut acum vreo 2 luni un indicator pe capota portbagaj.
Rezultatul: capota portbagaj infundata luneta destul de zgariata, si pe cupola 2-3 zgarieturi.
Total costuri reparatii de tinichigerie si vopsitorie pentru cupola si capota portbagaj
2600 lei blush.gif .

This post has been edited by Shafu: 19 May 2009, 08:37

--------------------
Renault Megane Clasic 2001 1.6 16v
+
aleksanders
post 19 May 2009, 08:42
Post #6

.

From: ...

azi la serus am aflat ca un element de vopsit costa cam 7-8 mil de lei - sad.gif

--------------------
. . - . .
....
+
Solon
post 19 May 2009, 09:00
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(aleksanders @ 19 May 2009, 08:42)
azi la serus am aflat ca un element de vopsit costa cam 7-8 mil de lei -  sad.gif
*

La orice service Renault orice reper de vopsit costa 600 lei fara tva. Plus minus! sad.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
ligrivis
post 19 May 2009, 20:08
Post #8

Membru autentic

From: Bucuresti

Daca cautati gasiti si mai ieftin, eu am lovit o aripa, bineinteles nici nu mi-a trecut prin gand sa apelez la un service Renault. Am reparat-o la un service privat cu 100 de euro indreptat si vosit, lucreaza tipii numai masini straine, am fost foarte multumit de cum a iesit nici nu se cunoaste unde a fost lovita.

--------------------
Megane 3 Duster 3 1.6 DCI 2012 2024
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 11:18
Dacia