Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Senzor pentru kilometraj, senzor pentru kilometraj la un reno 11 electronic

socatulalb
post 12 May 2009, 20:41
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: oradea

[B]am un reno 11 cu bord electronic si nu imi merge kilometraj. tot bordul merge in afara de kilometraj. nu stiu daca am dreptate dar m-au uitat eu la roti si pe placutele de frana este un cablu ca si un senzor..............la una este montat la alta nu.......cred ca acela este senzorul si din cauza asta nu merge kilometrajul in bord.
daca ma poate ajuta cineva il rog din suflet sa ma contacteze pe id-ul de mesenger : socatulalb

--------------------
renault r11 1985 1,3 - ab-04-clr
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
guiutz
post 12 May 2009, 22:25
Post #2

Membru autentic

From: Dezna, ARAD

vezi prin cutie, cred ca pe acolo iti este cablul de kilometraj, numai la tine e mai complicat acolo ca nu e ca la noi simplu doar cablul, ai ceva senzori pe acolo.
http://en.calameo.com cauta aici si o sa gasesti un manual.

si nu mai posta aceeasi intrebare in 15 locuri, odata e destul si putina rabdare - apar raspunsuri, numai nu suntem toata ziua pe comp, cu batranicile astea e de mesterit, suntem mai mult cu ele tongue.gif

--------------------
Renault 11 GTD 1986 - AR-01-ESX
+
dumi_meseriasu
post 13 May 2009, 21:39
Post #3

Membru incepator

Ala de la placute probabil e sa te avertizeze cand placutele s-au tocit la oa numita cota si trebuie schimabte. Senzorul btau de kilometraj ar trebui sa fie tot pe la cutie pe undeva sub forma de mufa sau un magnet prin care se invarte ceva. nus ce sa zic. Bafta.

--------------------
renault 11 1.6 d 1986 - VL 02 CSW
+
silvers
post 14 May 2009, 06:50
Post #4

Membru autentic

From: Timisoara

spune te rog ce fel de motor ai.C1J C2J si ce tip de cutie de viteza JB1,JB3 JC1.....ca sa stiu exact ce fel de senzor ai putea sa ai. De obicei la modelele electronice, senzorul de viteza se gaseste deasupra iesirii planetarei lungi (dreapta) din cutia de viteza. A! si anul de fabricatie.

--------------------
R11 TXE 1985 CLIO 1 1995 LAGUNA 2 2005
+
maoR11
post 15 May 2009, 10:56
Post #5

.

From: BuZaU

lasa si tu un id de mess
cum a zis si DUMY senzorul de pe placute te avertizeaza cand se tocesc aproape de limita biggrin.gif

--------------------
Reno' 11 Diesel 1984 hatchback 5 usi - numar de buzau
[B][COLOR=red][SIZE=7]No speed limit!
+
zsoltpihe
post 25 Jul 2009, 13:08
Post #6

Membru autentic

From: MIERCUREA-NIRAJULUI JUD.MURES

sal.
Silver ma adresez in specil catre tine . Am motor c1jb, cutia de viteza jb3 an fabr "86 si la mine cilometrajul ar trebui sa functioneze electric dupa cum am observat dar nu functioneaza:(
Poate ma poti ajuta inlegaturacu problema asta biggrin.gif
-Multumesc anticipat!

--------------------
Renault / Renault r11 GTE Turbo 1.4 Benzina / r19 Chamade Diesel 1986 / 1990 - MS 10 TYC
+
zsoltpihe
post 31 Jul 2009, 08:57
Post #7

Membru autentic

From: MIERCUREA-NIRAJULUI JUD.MURES

Dupa cum am unteles senzorul tre sa fie amplasat deasupra iesirii planetarei lungi(dreapta),inca nu m-am uitat atent dar cred ca am vazut de mult ceva acolo.
Amdesfacut bordul ,parte aia cu ceasurile sa ma uit,arata de parca ar fii nounouta biggrin.gif (acu ca am demontat am si vopsit ,de mult vreau sa vopsesc tongue.gif )
Cred ca la sensorul ala tre sa fie problema, ore gasesc in magazine ,sa-mi cumpar una noua,daca gasesc ajunga numa sa inlocuiesc sau trebe si reglat ceva sau trebe schimbat ceva si in interiorul cutiei?
Ce ziceti,vati intalnit cu asa ceva,puteti sa-mi dati idei?
Ms anticipat!

--------------------
Renault / Renault r11 GTE Turbo 1.4 Benzina / r19 Chamade Diesel 1986 / 1990 - MS 10 TYC
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 12:19
Dacia