Daca stie cineva ce e cu ele, Pun o intrebare
![]() ![]() ![]() |
Daca stie cineva ce e cu ele, Pun o intrebare
tutu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) motor_cu_conducte_renault_25.jpg ( Size: 63.66k ) Number of downloads: 250 |
||
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
1987
- B-08-BYP
|
|||
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
si eu am un r 25 identic ca motor dar nu am asa ceva, chestia aia linga borcanu de apa pare sa fie un compresor ceva ,iar conductele arata ca si alea de benzina ,dar eu zic sa le urmaresti sa vezi unde duc sau mai bine zis de unde pina unde . apropo, acuma ai cumparat masina?
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
mihai vulcan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 27 July 08 From: Sibiu ![]() |
Pe aripa am montat provizoriu o goarna cu compresor de aer si releu.
Cele doua conducte sunt de vacuum si coboara sub aripa intr-un recipient. Este masina mea si e de vanzare pe bursa! |
--------------------
HYUNDAI
I30 1.4 tgdi exclusive launch edition
2017
- SB 06 YCP Ex Renault Laguna Ii
Ex Renault 25 GTX |
|
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pt precizari, intr-adevar este o poza cu masina Dvs. in care se vede foarte bine compartimentul motor. Dar pt. ce este nevoie de acele conducte de vacuum ?
|
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
1987
- B-08-BYP
|
|
yonel33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 5 December 07 ![]() |
pentru frana. cand opresti motorul pedala de frana functioneaza inca usor si nu se antareste pana nu se termina aerul din acel recipient
|
--------------------
Renault
25
1992
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:38 |