Probleme cutie viteze
![]() ![]() ![]() |
Probleme cutie viteze
eugenleonard |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 5 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault 21 ts
renault 21 ts
1986 sa ne bucuram de viata :)
|
|||
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
poate e uleiu din cutie vechi si ar trebui schimbat sau sa fi pierdut din ulei si sa fie sub nivel.........trebe sa verifici
|
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
bye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 August 07 From: bucuresti ![]() |
salut ,
daca are ulei in cutie atunci e posibil sa ai probleme cu pinioanele de treapta 2 si 3(aceeasi problema avuta cu o cutie de laguna 1 dar pe treapta 5 si dupa aprox 2 luni pica cutia de tot) ![]() |
--------------------
renault
laguna 1
99 Renault Laguna 1.6 16v + GPL 1999
|
|
eugenleonard |
![]()
|
valeu sa cada cutia de tot? Si eu m-am gandit tot la ulei. Poate va fi de la aia.
![]() 4 May 2009, 15:56: Aveti idee daca am schimbat carburatorul de la masina sa am probleme la RAR? Ma refer ca acum am pus unul de dacie 1400(stiu ca multi ma ve-ti condamna) trebuie sa il treaca in carte sau ceva? A si am schimbat si motorul. Am avut f2n si acum f3n. e posibil sa imi creeze astia de la rar prob? This post has been edited by eugenleonard: 4 May 2009, 15:56 |
--------------------
renault 21 ts
renault 21 ts
|
|
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
daca ai schimbat motorul .cel nou trebuie omologat
daca ai schimbat carburatorul putin probabil sa mai iese gazele cum trebe |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Mie mi-au iesit cand am avut carburator de Dacie.
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
O intrebare: Cum ai pus carburator pe F3n?
F3N-ul e injectie, monopunct sau multipunct. |
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
- CJ-56/95-JON
2008 - Initiale Paris
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Al meu e F2n carburator dublu solex
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
eugenleonard |
![]()
|
m-am uita mai bine si motorul e tot f2n, nu stiu de ce am avut impresia ca f3n. CArburatorul l-a pus nea mecanicul facand o modificare la prinderea pentru filtru de aer. Sincer nu imi place , si as vrea sa il pun pe cel original.
De ce nu imi place cu carburatorul asta? Nu mai simt ca masina trage, nu sta la relantiu si trebuie sa merg mai mult cu socul, se ineaca ca si cum as prinde aer fals... Nu stiu pur si simplu nu imi place. Multi mi-au spus ca nu e reglata aprinderea, etc. Carburatorul e curatat luna,am schimbat filtru de aer cu unul sport, aprinderea nu stiu cum sa fac, apropo trebuie sa schimb si platina? unde o are? Nu mai stiu... In rest motorul merge foarte bine, vreau sa schimb uleiul cu Castrol 15W-50 asa mi-a recomandat mecanicul (fac bine?). S pare ca la cutie nu imi mai face acel suierat, asta nu inseamna ca nu am sa schimb uleiul. VA multumesc pentru postari. |
--------------------
renault 21 ts
renault 21 ts
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:50 |