Reglare duze spalat parbrizul
![]() ![]() ![]() |
Reglare duze spalat parbrizul
Thanatos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|||
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Da, cu un ac. Bagi acul in acele gauri din duze si le indrepti spre parbriz.
This post has been edited by black_alienware: 1 May 2009, 09:54 |
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
Thanatos |
![]()
|
Gata. Am rezolvat. Am pus intrebarea inainte sa investighez problema. E foarte simplu. Gaurelele pe care iese apa sunt montante pe niste sfere mici care se pot misca cu ajutorul unui ac astfel incat sa tintesti unde vrei jetul de apa.
O singura problema mai am. O gaurica din cele 4 este infundata. O sa incerc sa o desfund cu o sarma subtire. |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
bravo
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Eu as vrea sa schimb duzele astea ca sunt cam infundate si nu prea am ce sa le fac. De Scenic nu am gasit pe nicaieri. Posibil sa se potriveasca de la alta masina ?
|
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
daca faci o poza pot sa-ti spun daca sunt sau nu la fel ca cele de la megane 1. (cu toate ca eu sunt sigur 99% ca-s identice)
This post has been edited by St: 1 May 2009, 23:20 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Thanatos |
![]()
|
Sunt identice. M-am uitat eu cu pofta la unele de Megane 1 pregatit pentru dezmembrare
![]() |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Scoate-le si baga-le in detartrant, vezi ce se intampla
![]() Inainte sa le pui pe masina le speli pana te plictisesti ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:34 |