Agroturism Pensiuni, cazre la pensiuni agroturistice sugestii
![]() ![]() ![]() |
Agroturism Pensiuni, cazre la pensiuni agroturistice sugestii
burliu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
www.cheilenerei.ro - Daca ai de gand sa vizitezi Cheile Nerei.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
www.dordemunte.ro - o pensiune superba in caza ajungi pe la Bran. eu am fost anul trecut.
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
In Apuseni ,loc. Arieseni (1200alt.). Sunt niste chei superbe si poti vizita in zona si Ghetarul de la Scarisoara si alte pesteri, iar cazare este foarte buna in toata comuna chiar si pe valea Coblesului sunt pensiuni frumoase. Eu am o mica casa de vacanta si imi place foarte mult zona.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Daca ai drum in Moeciu-Bran spune si te trimit la ceva calumea si "eftin"
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
daca nu e prea departe, incearca valea Neagra Sarului, linga Vatra Dornei, suceava. eu am stat in vara la Panaci, un sat de acolo, si a fost frumos. calimanii sunt aproape, traseele sunt rezonabile si multe de vazut. plus, ce mi-a placut mie, putini turisti.
alta varianta, mai indepartata, borsa in maramures, insa tre sa cauti o pensiune mai putin aglomerata, pt. ca in ultima vreme a inceput sa fie cautata zona si e tot mai multa lume (in special in weekend). peisajele sunt insa demne de vazut (muntii rodnei, maramuresul istoric...) cauta info si pe www.antrec.ro, mai sunt si alte siteuri. m75 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
burliu |
![]()
|
salut!
am fost pina la urma linga sibiu la o pensiune in satul gura raului , unde se maninca foarte bine cu mancaruri traditionale si obiceiruri care inca nu s-au pierdut , de acolo am mers cu masina pa cheile cibinului si pe un drum forestier bunicel apoi spre paltinis tot pe un asemenea drum intr-un cuvant a fost foarte bine merita sa petreci citeva zile in acea zona! |
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Curaj mare cu Solenza pe drum forestier ! Eu m-am saturat de cite burti ia masina asta iar spoilerul fata e o mare pacoste.
Cum te-ai descurcat ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Auzi..nu-l mania pe Dumnezeu..SLZ e PARFUM fata de unele facute doar pt autostrada..cu 8 cm de la scut la asfalt...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Cine merge la Lepsa, in Muntii Vrancei, linga Soveja, la o ora de Focsani, ii recomand pensiunea Bianca. Am fost de 3 ori acolo si e superb. Plus ca exista rezervatia Tisitei, cascada Putnei, pastravarie, etc....si e LINISTE. Sint 4 camere duble cu baie proprie.
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
burliu |
![]()
|
eu am mai fost in iarna de sarbatori la balvanyos jos la cabana nu la hotel , este exceptional din toate punctele de vedere unde mai recomand sa merge-ti este la sirnea la pensiunea aceea cu struti
|
--------------------
.
.
.
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE este la sirnea la pensiunea aceea cu struti Da detalii ca nu stiu despre ce vorbesti. Unde e SIRNEA (cu Sh, i, i de la indoi?).... |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
asarban |
![]()
|
Șirnea este in zona Bran-Rucar.
Dupa Bran-Moeciu, se face la dreapta spre Șirnea |
|
|
burliu |
![]()
|
satul sirnea este dupa ce treci de bran venind dinspre brasov spre fundata , acolo este o pensiune gen hotel unde se poate servi ca specialitate carne de strut , am gustat asa ceva si crede-ma este foarte buna
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
asarban |
![]()
|
OFF..Ba..da' n-avem somn..
|
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
chestia aia unde poti hali carne de strut se numeste "Valea cu Struti"...acum 2 ani cand am fost eu era indicator la sosea plus un banner mare peste sosea...numai ca drumul e prapad, rupi masina si dai marunt din buze pana ajungi
![]() ![]() http://www.valea-cu-struti.ro/ This post has been edited by dacicuss: 6 Jul 2005, 13:02 |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Poti gasi detalii la link-ul de mai jos (inclusiv preturi si rezenvari on-line)
Eu l-am folosit si am fost multumit. Turism rural/ |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
crama |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 July 04 From: Suceava ![]() |
daca va intereseaza sa faceti o ecovacanta in Bucovina
eu am gasit un site interesant, care promite: ![]() prin zona au inceput sa se repare si drumurile ca s-au prins si baietii astia ca singura sansa a zonei, bine ca exista si asta, e turismul ![]() This post has been edited by crama: 6 Jul 2005, 15:49 |
--------------------
Logan Preferance 1.4 O lume diferita nu poate fi construita de oameni indiferenti.
|
|
adrloc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 21 March 05 ![]() |
as dori sa plec in august in statiunea stana de vale din judetul bihor. Are cineva informatii despre cazare, preturi si alte asemenea?
|
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Cateva sugestii:
1. Zona Bran: pensiunea HERMES 750000 dubla cu baie in camera. eu merg de 5 ani numai acolo. oameni cumsecade, primitori, curatenie. nu prea are mult spatiu verde, si este asezata chiar la soseaua principala 2. zona Fundata: Valea cu struti, s-a scrsi si mai sus, am stat acum 3 ani cred, abia se deschisese, foarte curat, camere super, are 4 stele parca, drumul era bun atunci 3. zona albac/arieseni (in apuseni): fugiti cat puteti de pensiunea (vila VANK) din arieseni...pe site-ul lor arada bine, dar conditii jalnice, si mi-au luat si 800 000 dubla vara trecuta...am avut senzatia ca am fost furat pe fata ![]() ![]() ![]() 4. moeciu: luna trecuta am descoperit o pensiune in moeciu de sus, super, noua, la poalele muntelui, langa rau, dar am imprumutat cartea de vizita, la anul sigur trag acolo, am sa va spun cum se numeste |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Daca doriti putina salbaticie...
pensiune-icponor.idilis.ro/ E nitel mai sus drumul care mere la Arieseni, spre Stei. Se merge spre Pietroasa, apopi se continua drumul : Padis, Ponor. Apoi, cine are chef de off-road tine drumul spre Ic Ponor. Intentionez sa plec maine, 16.07.2005... pt 2 zile. Peisaje superbe, cheile Ponorului, Cheile Somesului Cald, Valea Somesului, Lacl Fantanele etc. Later Edit: Vrusai sa spun: Salbaticie si LIPSA RETELEI TELEFONICE!!! Nu exista semnal GSM ,deci in sfarsit voi avea LINISTE; nu va suna telefonul!!! This post has been edited by Ciombe: 15 Jul 2005, 06:31 |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
-Panaci pentru zona Calimani
-Carlibaba pentru a merge pe Ineul Rodnei si la Lacul Lala -Albac , pentru zona Scarisoara ( am stat la Cabanuta Ancuta , super !) -Moeciu de sus , eventual de urcat in Bucegi de acolo daca aveti antrenament , trasee aproape nebatute de turistii obisnuiti , nu o sa va intalniti cu tipe cu pantofi cu toc pe acolo , asa cum se intampla la Babele cand merge telecabina ! -Sirnea sau Pestera daca vreti sa urcati pe Piatra Craiului -Durau , sat Schit sau in com. Ceahlau |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
In Maramures ati fost la vreo pensiune la care v-a placut ?
Stiti voi : mancare, curatenie, posibilitati de a face trasee diverse in zona, pret .... |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
pt. maramures, poti incerca Baile Borsa, acolo sunt f. multe pensiuni si poti urca in muntii Rodnei, care mie mi-au placut f. mult (cascada caillor, pietrosul, lacuri glaciare etc.). singurul lucru care mi-a displacut a fost ca au aparut prea multe pensiuni si e cam ingramadeala in statiune (insa poti merge la una mai inspre margine, daca vrei mai mult aer).
pensiuni mai sunt si in satele din zona, vezi ce gasesti pe site-urile recomandate mai sus. p.s. preturile anul trecut erau cam 400mii camera pe noapte cu baie pe hol; anul acesta nu cred ca au urcat mai mult de 500 ca nu se ingramadeste lumea (sezonul cam ploios e de vina); prin urmare, poti merge si negocia direct la fata locului. This post has been edited by mihail75: 20 Jul 2005, 17:38 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
burliu |
![]()
|
am gasit o pensiune la o familie linga sibiu la gura raului si a fost excelent merita un sfirsit de saptamana acolo!
|
--------------------
.
.
.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Haideti sa inviem acest topic , daca stiti de pensiuni "speciale" care nu trebuiesc ocolite , sa postati aici , numele pensiunii , zona , acces la ea si eventuale poze ale zone in care se afla
vara asta vreau sa ajung prin apuseni , m-am gandit sa caut prin garda de sus sau arieseni |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Stie cineva ceva de Pensiunea Codrin din Retezat?
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
Am fost in vara aceasta in Moldova si am fost multumit de conditiile de la urmatoatele locatii:
http://www.pensiunea-ingrid.ro/ http://www.pensiunealagape.ro/index.html http://www.casahumor.ro/ http://www.mmb-cazare-iasi.ro/ |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 21:45 |