curiozitate, cine stie sa imi zica si mie
![]() ![]() ![]() |
curiozitate, cine stie sa imi zica si mie
maryusuku |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 904 Joined: 24 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
19
1989/phase1/1721 txe
- BT 04 CVR
|
|||
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Ceea ce ai vazut tu este o bara de rigidizare a masinii , cunoscandu-se faptul ca mare parte din socuri sunt preluate de oala fata a telescoapelor ...
Este un optional in general pentru masinile sport sau cele cu suspensie mai rigida ( 16V etc ) . |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu neparat, vep.
Am vazut bara respectiva si pe 1.4 cu carburatie, dar vandut prin tarile din nord. Probabil ca era pus si in functie de cerintele legislatiei. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Cerintele legislatiei sau probabil prin nord se poarta suspensia mai dura si implicit si aceea bara ...nu mai stiu cum se numeste
![]() Orcum a fost doar o parere , sincer la mine 1721 , cu monoinjectie , mai greu d emontat bara pt ca loveste in carcasa de filtru ![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
maryusuku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 904 Joined: 24 January 09 ![]() |
multumesc de explicatii baieti
|
--------------------
renault
19
1989/phase1/1721 txe
- BT 04 CVR
|
|
Ratty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 21 April 09 ![]() |
eu am pe 1.9 d din 94
![]() |
--------------------
Renault
R19
1994/ 1.9 D
- SB-08-EKE
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Putin probabil sa vezi unde. Sunt fisuri care apar la strangere si/sau temperatura mare.
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
LeonMan |
![]()
|
![]() Fan RENAULT Group: Members Posts: 247 Joined: 19 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Bara dintre telescoape vine asa din fabrica de obicei, si eu am montat asa ceva, si se foloseste pentru a prelua, sau mai exact spus pentru a dispersa socurile din suspensie, indiferent din ce parte ar fi pe ambele oale ale telescoapelor, plus a evita deplasarea oalelor inspre interiorul compartimentului motor. In general se monteaza pe motoare ceva mai mari, insa in cazul 19-lor e ceva necesar datorita constructiei suspensiei si a compartimentului de la motor cam .....firav as indrazni sa spun, aceasta cred ca a fost solutia lor de remediere cu costuri minime. Adevarul e ca a dat roade. Scuze de atata bla bla bla, dar nah, am tinut sa-i raspund omului
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2004, 1.9, 120 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:13 |