Zgarieturi Jenti
![]() ![]() ![]() |
Zgarieturi Jenti
Antonyo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
- B-136-PEZ
Septembrie 2024
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Cum au fost indreptate?Mai bine zis ..cu ce? cur a sao sunt jantele..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Antonyo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu sa iti spun exact ca tata a fost cu masina ca eu am avut niste treaba,cert este ca se vede urma :|
|
--------------------
Renault
- B-136-PEZ
Septembrie 2024
|
|
renutu |
![]()
|
![]() lapin noir Group: Members Posts: 245 Joined: 2 June 08 From: Suceava/Iasi ![]() |
cauta o groapa frumoasa la tine in oras, dute la casco, si zi ca acolo ai dat cu masina in groapa aia, si ti le schimba, casco dupa aia se judeca ei cu primaria sau cine se ocupa de drumurile de pe acolo
|
--------------------
Renault
Megane 3 GT
2012
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu cred ca se merita sa ai o dauna de unde rezulta o fransiza...numai pentru o zgarietura.....de obicei operatiunea de indreptare se face cu o presa...si nu am vazut sa ramana urme...dar poate ai nimerit la un meserias cu ciocan..
|
--------------------
------
------
------
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
nu-i vorba de ciocan...in afara de presa, janta mai e si incalzita (cu flacara deschisa daca nu ma tradeaza memoria)...deci urma de indreptare tot ramane, de la actiunea conjugata a presei si a tortei. Numai ca, draga Antonyo, personal nu-mi omor timpul pretios ca sa bag de seama intr-una ca am o vaga urma de vopsea "coapta" pe buza jantei impreuna cu zgarietura aferenta...
Eu am avut nenorocul in cauza cand masina avea doar 700 de km...acum are 27.000 si nu m-am preocupat deloc de cosmetizarea locului cu pricina (mai degraba m-am imbarbatat, stiind ca probabil se vor mai adauga si alte astfel de semne pe parcurs, avand in vedere calitatea drumurilor si a jantelor) |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Frate, cand tragi de franc ca sa iti arati statutul social prin masina pe care (nu) ti-o permiti, conteaza fiecare zgarietura. Fiecare fir de praf.
|
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
pitura catalin |
![]()
|
![]() 01 M A C Group: Members Posts: 364 Joined: 21 April 09 From: Baia-Mare ![]() |
la fel cum exista chit pt plastic si metal exista si pt aluminiu.se chituieste se finiseaza iar apoi o vopsesti
|
--------------------
renault
megane 2
- MM 01 M A C
2009 1.5dci 106cp 01 M A C
|
|
Antonyo |
![]()
|
QUOTE(pitura catalin @ 25 Apr 2009, 07:39) la fel cum exista chit pt plastic si metal exista si pt aluminiu.se chituieste se finiseaza iar apoi o vopsesti pana acum pitura catalin mi-a dat cea mai buna idee,daca credeti ca exista ceva mai bun decat asta va rog frumos sa ma sfatuiti si vreau sa va mai zic ceva,ca zicea cineva de mai sus de zgarieturi,nu e vb de zgarieturi,e vb si de urmele lasate de la indreptare,deci d`asta am zis ca cea cu chitul este cea mai buna. 1.unde anume sa o vopsesc sa iasa cum este culoarea din fabrica ? 2.sa o vopsesc decat in locurile cu pricina sau pe toate ? 3.cam cat ar putea sa ma duca toata treaba? This post has been edited by Antonyo: 25 Apr 2009, 11:29 |
--------------------
Renault
- B-136-PEZ
Septembrie 2024
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Roata aia se invarte cu viteza. Chitul ala are si el o masa proprie. Ok, o sa echilibrezi roata dupa operatiune, dar ce faci cand chitul va sari de la forta centrifuga si temperatura?
Eu zic sa o lasi asa daca viata ta nu depinde de aspectul jantelor. |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
Antonyo |
![]()
|
bun dar totusi ceva sa astupe zgarieturile la mine este vb de urmatoarele zgarieturi,am schimbat plumbul pentru ca am avut jeanta stramba si normal ca ala de la service nu l-a pus in acelasi loc si i-a schimbat locul iar acum in locul unde a fost ala vechi a ramas urma pe jeanta,cum pot sa fac sa o sterg de acolo cineva zicea ca merge cu detartrant d-ala din cora cu sticla neagra cu capu de mort pe ea.Atasez si o poza.
This post has been edited by Antonyo: 3 May 2009, 15:09 Attached thumbnail(s) 20090503_155039.jpg ( Size: 264.25k ) Number of downloads: 226 |
--------------------
Renault
- B-136-PEZ
Septembrie 2024
|
|
pitura catalin |
![]()
|
![]() 01 M A C Group: Members Posts: 364 Joined: 21 April 09 From: Baia-Mare ![]() |
poti incerca dar astea nu-ti mai ies cu nici un fel de solutie zic eu doar revopsite.vopseste ambele jante de pe partea aia sa nu se vada diferenta.sa dai si un lac peste vopsea
|
--------------------
renault
megane 2
- MM 01 M A C
2009 1.5dci 106cp 01 M A C
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 21:10 |