Minciunile ministresei andronescu, Liceele dau afa, Minciunile ministresei andronescu, Liceele dau afa
![]() ![]() ![]() |
Minciunile ministresei andronescu, Liceele dau afa, Minciunile ministresei andronescu, Liceele dau afa
cristianxxl |
![]()
|
||
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|||
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Are doamna ministru vreo firma de cipsuri ca au nevoie sa bage in ghiozdan elevele si elevii supraponderali ca le este foame in orele celelalte ce le-au ramas in afara de cele scoase de doamna Andronescu. TRaiasca modelul american, de tricou cu burta!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Nu doar profii ar trebui sa reactioneze la asta ci si parintii, se pregateste scoatere oreleor de ed fizica de la cls 1-4 tinute de profesori.
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ce sa faci dom'le daca nu inteleg niste chestii de bun simt. Ma uitam prin parc la diferenta dintre adolescentii (fete si baieti) care trec pe role sau cu rachetele spre terenurile de tenis si cei care stau pe banca si toaca seminte. Primii in majoritate inalti, bine facuti ceilalti piperniciti si ca niste paranteze. Sportul e important si pentru intelect si se vede si asta, apreciind doar vizual asa. Mi-am rupt mana la ora de sport pe la 13 ani pentru ca faceam tot felul de chestii in sala, iar pentru fractura aia mi s-a facut operatie la cot si mi-a atins chirurgul nervul radial asa ca am stat cu ea bleaga cu paralizie partiala cateva luni. La mine la scoala se facea handbal ca eram scoala in care se facea mai mult sportul sportul asta...altele faceau baschet, altele fotbal. Nu excelam eu la handbal desi eram printre aia inalti si teoretic apti...nu aveam prea mult talent, insa profesorul ma baga si pe mine in teren dupa ce mi-am reparat mana desi era un risc. Am avut colegi insa care au ajuns sa joace pe la nationale de tineret. Era unu' care a spart vreo doua trei mingi de handbal nimerind bara si asta la 14 ani, in gimnaziu....asa brand avea.
This post has been edited by Dan73: 23 Apr 2009, 20:09 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Iar acum eu unul ma pot confunda foarte usor cu un elev de clasa a XI-a sau a X-a, la cum arata astia acum, bat lejer peste 80-90 de kile, iar eu ziceam ca sunt gras acum 7 ani la 75 (acum am mai imbatranit, am ajuns la 78). Traiasca generatia McDonald's. Vorba unui doctor: "daca ii ingropam pe astia, peste 100 de ani daca ii dezgropam vor arata perfect, au atatea chimicale in ei ca si putrefactia ii va feri".
This post has been edited by Laurentziu83: 23 Apr 2009, 20:50 |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Iar se da Ambramburica in spectacol ? Asta parca a mai fost ministru in nush ce guvern... Cand predam eu religie prin '97 la clasele 1-4, intelegeam unii parinti care nu erau de acord sa-si lase copiii la ore, dar acum... nici sportul mai nene ???
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(cristianxxl @ 23 Apr 2009, 16:14) Nu doar profii ar trebui sa reactioneze la asta ci si parintii, se pregateste scoatere oreleor de ed fizica de la cls 1-4 tinute de profesori. Ma tem ca parintii sunt mai ingrijorati de amenintarile cu blocarea anului scolar si boicotarea testelor nationale. Atunci cand sau facut aceste amenintari, n-am auzit nici o atitudine de solidaritate cu framantarea parintilor. Anul trecut am incercat sa atrag atentia ca atitudinea dascalilor nu este nici principiala si nici inteleapta, intr-un topic care a degenerat in ciondraneli, desi nu acesta era scopul. Acum realitatea sevrajului 50LSD (50 La Suta Dati-ne!) este dureroasa! Reducerea activitatii fizice (ore sau neore de sport) este o idiotenie degenerativa pentru care vor plati generatiile viitoare. Programa scolara este excesiv de incarcata, cum am mai spus. Este inadmisibil ca un elev de liceu sa aiba un program de 32-35 ore + teme si pregatire suplimentara (ceea ce inseamna 32-35+ min12=44-47 ore !!!) in timp ce programul de lucru este de 40 ore /sapt.! Cine are urechi, ar trebui sa auda, cine pretinde ca este intelectual/inteligent sa inteleaga! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu nu înteleg de ce programa aia este considerată încarcată. Prin aia am trecut și eu, am avut note foarte mari, am facut-o la colegiu mare și nu regret nici o materie facuta. Iar timp liber am avut berechet. Si când ma gandesc ca atunci cand am ajuns la facultate a fost un semisoc, o sesiune fiind mai grea decat un bac intreg. Pai daca scazi nivelul si mai mult, când or să ajungă elevii la facultate se trezesc că nu vor face față.
This post has been edited by ssilviu: 24 Apr 2009, 08:11 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cristianxxl |
![]()
|
Problema scoaterii profilor de sport de la 1-4 este cea mai grava.Invatatoarele nu tin orele de sport si avem obezi deja peste 50% in fiecare clasa primara care vor ajunge niste puberi gigantici si foarte bolnavi.
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
bad post
This post has been edited by murfi: 24 Apr 2009, 09:19 |
-------------------- |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Referitor la practicarea sportului in gimnaziu si chiar inainte, sub supravegherea si coordonarea unui profesionist, ai mare dreptate, Cristian!
Acolo ar fi timpul si locul pentru efecte maxime in educarea / orientarea spre cultura fizica sanatoasa. Odata ajunsi puberi obezi sau cahectici aschilopati si fara vlaga, fara notiuni elementare de cultura fizica, cu metabolismul zob, intr-o lume in care totul se rezolva chimic sau chirurgical, cu sau fara reteta ... aleluia! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Traiasca sportul si miscarea! Insa si eu pierd mult timp la calculator. Ia sa fac putina miscare si joc de glezne! un-doi, 1-2!
Problema ca la varsta de 7-10 ani nu stii ca ai nevoie de miscare si sport, daca ai calculator acasa e mai misto sa faca FIFA99 la PC. Orele de sport sa fie facute cu profesori. |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
indraznesc sa intervin, deoarece am terminat liceul de curand, mai exact acum 2 ani.
norma de 32 - 35 ore pe saptaman pentru un elev mi se pare foarte buna, chiar redusa coparativ cu ce e mai departe ( asa cum spunea si colegul de mai sus). in conditiile in care marea majoritate a absolventilor de liceu dau la o facultate sau incep sa lucreze sau le fac pe ambele in paralel (asa ca mine ![]() cat despre orele de sport, consider ca in primul rand ar trebui revizuita programa. exercitii de gimnastica, de forta, alergare viteza mi se par inutle si chinuitoare in momentul asta. aerobicul, exercitiile cardio sau pilates mi se par mult mai potrivite, mai cu seama in generatia fast food cand conditia fizica este neglijata. este un adevarat haos in organizarea scoalara, iar profesorii de sport nu sunt deloc interesati sau preocupati de materia predata. nu mi se pare normal ca intr-o sala medie de sport sa bagi 3 clase cu 3 programe sportive, in acelasi timp. asa cum nu mi se pare normal ca parchetul sa fie ud si profesorul sa puna elevii sa joace baschet. eu am capatat o anumita fobie de sala de sport dupa ce am alunecat pe parchetul ud, in timp ce jucam baschet, si m-am oprit intr-un calorifer. m-am ales cu un drum pe jos (nu chemat ambulanta, nu mers profesorul cu elevul de mana pana la spital, ci trimis de unul singur) pana la spitalul de urgenta, cateva radiografii si doua cicatrice pe fata, din care una e foarte vizibila si dupa 6 ani. cu toate astea sunt norocoasa ca am trait in primul rand (am avut un set de vanatai chiar pe tampla) si apoi ca nu am avut parte de urmari ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Bai oameni buni, credeti ca asta face ce stie ea,nu stiati ca ministrii sunt pusi acolo doar sa ia betele pe carca pe care ar trebui sa le ia aia care fac prostii? BOC BOC face prostiile, pardon, dictate de BASE. Cheliuta asta face toate belelele. MERGETI IN NOIEMBRIE SA IL VOTATI VA ROG!
27 Apr 2009, 15:37: Este haos in toata tara nu numai in invatamant. 27 Apr 2009, 15:39: Care va mai ajunge la sectia de votare de BURTICA, sau care va ajunge nu va putea sa intre pe usa. This post has been edited by CRY 79: 27 Apr 2009, 14:39 |
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Stati putin... Flamingo... PREDA RELIGIE?
![]() ![]() Asta e cu adevarat o stire de senzatie |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta a fost in urma cu vreo 12 ani bre, si cred c-am mai zis eu una alta p-aici pe forum la un moment dat, insa nu eram atat de "interesant" incat sa-mi fie tinut minte trecutul...
![]() QUOTE(Flamingo @ 24 Apr 2009, 07:14) Iar se da Ambramburica in spectacol ? Asta parca a mai fost ministru in nush ce guvern... Cand predam eu religie prin '97 la clasele 1-4, intelegeam unii parinti care nu erau de acord sa-si lase copiii la ore, dar acum... nici sportul mai nene ??? ![]() This post has been edited by Flamingo: 27 Apr 2009, 14:47 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, am vazut ca ai spus 1997... Dar totusi, nu te-as fi vazut in postura de "profesor de religie"
Asa, scuze de offtopic. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(cristianxxl @ 24 Apr 2009, 09:46) mda...ca profii de sport tin orele..sa fim seriosi...stiu ce ed fizica am facut eu in generala...liceu...daca tu ca parinte nu dai copilul la un sport sa nu te bazezi ca in scoala va face ceva..nu zic..poate sunt profesori de sport care isi fac treaba...dar sunt foarte multi care nu se complica.. ![]() A l e x ....Flamingo a predat religia...a cantat vocal....daca te uiti la o poza cu el..parca dă asa...a preot de la o manastire din Sv...îi mai pui si o sutană...are si podoaba capilara...ce mai...este si ''prea fericit' 'mai mereu... ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
PM, bre, PM.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
cristianxxl |
![]()
|
QUOTE(MHY @ 27 Apr 2009, 14:56) mda...ca profii de sport tin orele..sa fim seriosi...stiu ce ed fizica am facut eu in generala...liceu...daca tu ca parinte nu dai copilul la un sport sa nu te bazezi ca in scoala va face ceva..nu zic..poate sunt profesori de sport care isi fac treaba...dar sunt foarte multi care nu se complica.. ![]() Nu generaliza, eu datorita profilor de sport am ajuns sportiv de performanta si am o multime de medalii!Eu ca prof de sport exact asta fac, dar ma trezesc cu reclamatii de a bunici indignate, ca le ies supraponderalii transpirati de la sala. @ afrodita -orarul cu 3-4 clase simultan in sala de sport nu e opera profilor, ci a directorilor, iar de spalat pe jos in sala o fac femeile de servici.La liceu se presupune ca ai unpic de discernamant si nu te repezi sa alergi pe podeaua uda! La capitolul programa sunt total de acord, dar cu cine sa faci reforma, cand madam abramburica este cel mai slab ministru al invatamantului, iar inspectorii scolari sunt vechii pensionari cu grade sub piele, care nu se dau dusi la pensie sa lase loc pentru altii mai tineri! Cati profi de 25 de ani ai vazut prin scoli? ![]() Sistemul de invatamant e facut impotriva tinerilor care intra in sistem cu un salariu de 700ron si favorabil celor in varsta care din cauza vechimii ajung la salarii de 2000ron , care se tin in functie unii pe altii, tinand posturile ocupate. |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
700 ron???Pai atat castiga o femeie de servici la noi. Si de regula termina toata treaba pe la pranz, dupa-amiaza se mai duce in alta parte, unde mai ia tot atat. Si nu-i trebuie carte, nu are stres, trebuie doar sa faca aceeasi si aceeasi munca zilnic.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Master01 |
![]()
|
Da, 700 roni castiga debutantii si inca vreo 5 ani dupa. Dar parintzii nu se gandesc la asta ci la faptul ca vor fi stresati copiii ca nu dau teza acum. Iar mizeriile astea de politicieni una promit si alta fac. Pai la cei ce castiga 700 de roni nu era nevoie de o marire de 50% ? Dar totul este politica.....................
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
|
Flamingo |
![]()
|
Taci ca dupa ce ca nu sunt profesori, mai vor sa scoata si suplinitorii care se multumeau cu putin.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Da, sa mai reinviem putin topikul ca se prafuise. Ce spuneti acum ca se mai reduc si cu 25%? Avem tara, avem guvernanti, avem de toate. Prosperitate nene, nu gluma...
|
--------------------
Renault
Trafic
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(cristianxxl @ 23 Apr 2009, 16:14) Nu doar profii ar trebui sa reactioneze la asta ci si parintii, se pregateste scoatere oreleor de ed fizica de la cls 1-4 tinute de profesori. Stai ca am si eu o nedumerire. Educatia fizica la clasele 1-4 se facea cu profesori? Eu am inceput scoala in 96 si am facut numai cu invatatoarea, una destul de batuta in cap. Am facut de vreo 4 ori sport in clasele 1-4. Si doar o data sau de 2 afara. In celelalte 2 dati am facut in clasa, nu in sala de sport, desi aveam una imensa(in 280 Mihail Sebastian). |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
CRY 79 |
![]()
|
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 17 Jun 2010, 22:44) Stai ca am si eu o nedumerire. Educatia fizica la clasele 1-4 se facea cu profesori? Eu am inceput scoala in 96 si am facut numai cu invatatoarea, una destul de batuta in cap. Am facut de vreo 4 ori sport in clasele 1-4. Si doar o data sau de 2 afara. In celelalte 2 dati am facut in clasa, nu in sala de sport, desi aveam una imensa(in 280 Mihail Sebastian). Normal, cred ca toti am facut cu invatatoarea sau invatatorul in clasele 1-4. |
--------------------
Renault
Trafic
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:20 |