Probleme amortizare a socurilor
![]() ![]() ![]() |
Probleme amortizare a socurilor
Petry |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 27 April 07 From: Calafat Dolj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
25 TX
- DJ06XMJ
1989 Injectie 120CP
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce anvelope ai? Ce marime? Ce presiune ai in pneuri?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Petry |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 27 April 07 From: Calafat Dolj ![]() |
Anvelopele sunt in 195\65\15 de vara(cu jenti aluminiu de aceiasi marime) si 185\70\14 de iarna (jentile tabla idem)presiunea este de 2atm. pe fata si2.1 pe spate.
|
--------------------
Renault
25 TX
- DJ06XMJ
1989 Injectie 120CP
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Ce amortizoare ai montat? hidraulice sau cu gaz? cele cu gaz sunt mai rigide (tari) decat cele hidraulice.
Nu iti fa probleme ... asa este suspensia la Renault 25 bine ingrijit. Si eu am toate componentele suspensiei si directiei in stare optima si tot asa o simt. Pe portiunile de sosea unde asfaltul a fost "imbunatatit" cu criblura (pietricelele acelea mici) imi vibreaza bordul (panoul cu instrumente) si aud trenul de rulare de parca habitaclul nu ar fi inchis, ci as fi "coleg" cu rotile. Asa a fost produs ... suspensie mai zgomotoasa. Tabla e mai subtire in anumite zone ... nu e insonorizat compartimentul motor si se aude orice in interior. Mergem inainte asa cum le avem ![]() This post has been edited by turbodxman: 16 Apr 2009, 06:56 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai cumva masina incaltata cu 4 pneuri de acelasi model, de acelasi fel ( vara sau iarna ) si marca ? Sau ai 4 roti incaltate cu anvelope de care s-a nimerit ?
Fiindca eu peronal am intalnit ( mai ales printre cele SH) - anvelope " zgomotoase " ! |
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
- B-08-BYP
1987
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ tutu: buna observatie
![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Petry |
![]()
|
Tutu are dreptate.Azi i-am pus jentile de aluminiu cu anvelope de vara, dupa ce am muncit doua zile la jenti pentru a le da un aspect placut ochiului si intradevar am facut o treaba de calitate pe care cred ca firmele care se ocupa cu reconditionarea jentilor nu ar fi facut-o la fel de bine.Si dupa ce le-am montat am dat o tura cu masina sa vad cum se comporta si pot sa va spun ca zgomotul care ma deranja inainte a disparut in proportie de 80%.Cred ca intradevar anvelopele joaca un rol important in aceast problema.
11042009397.jpg ( Size: 298.65k ) Number of downloads: 207 Va multumesc pentru sugestii . |
--------------------
Renault
25 TX
- DJ06XMJ
1989 Injectie 120CP
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ Petry: jantele arata acum excelent.
![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Petry |
![]()
|
Daca stiam ca iese asa de frumos va postam si o poza cu janta inainte de recondetionarea lor plus operatiunile parcurse pana la finalizare,dar credeti-ma ca am frecat la ele pana am inlaturat tot stratul de vopse sau lac care a fost pe ele, lucru destul de migalos si greoi.
|
--------------------
Renault
25 TX
- DJ06XMJ
1989 Injectie 120CP
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ Petry: Multi dintre noi stiu cum e ca au mai facut asa ceva (inclusiv eu).
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa schimbi amortizoarele pe spate, iti recomand sa cumperi noi ( nu SH- ca nu stii peste ce dai ), mai ales ca se schimba usor si nu mai dai bani pe manopera. Numai ca trebuie sa te ajuti cu un cunoscut , pate si un posesor de Dacia mai priceput, ca nu-i mare lucru.
Cu preturile de la vecinii bulgari nu iesi mai bine ? |
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
- B-08-BYP
1987
|
|
Petry |
![]()
|
Salut tutu si multumesc pentru sfat.
Nu stiu ce este cu prietenul meu bulgarul dar de ceva timp nu reusesc sa vorbesc cu el pentru motivul ca nu este activ pe Skype.Este ultima sansa sa gasesc amortizoare la un pret mai bun.Nu-ti spun ca si cele pe fata,pe care le-am schimbat acum doi ani, sunt aproape terminate. Sarbatori fericite! |
--------------------
Renault
25 TX
- DJ06XMJ
1989 Injectie 120CP
|
|
tutu |
![]()
|
Da, Petry multumesc si eu pentru urari! Am gasit intre timp niste amanunte de acum 2 ani de cand am schimbat si eu amortizoarele spate: am pus MONROE Cod 11506 ( Spania ) - sunt pe ulei, am dat 250 Ron /buc si 175 Ron manopera- ambele , in service, asta orientativ ca nivel de preturi.
Sarbatori fericite iti urez ! |
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
- B-08-BYP
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:14 |