Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

membru nou posesor nou va salut cu caldura, sunt suuuper multumit de megane

schnauzer
post 13 Apr 2009, 23:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members

smile.gif am achizitinat de curand un renault megane 1 1.9 dti si sunt suuuper multumit de el
a fost o trecere de la cer la pamant din toate punctele de vedere eu avand in trecut un Suzuki Alto gl 800 cm2 adica un tico ca arata aproape lafel si va dati seama benzina acum motorina ce diferenta, comfort, stabilitate etc.
consum redus ca sincer l-am facut si mixt e 6 la capacitate de 1.9 mi se pare suuuuper
imi doream un opel astra classic dar conjunctura a facut ca seful meu sa il vanda si fiind primul proprietar stiam ca fusese la reprezentanta la toate intervalele de service si era intretinuta f bine. In trecut imi doream masina germana ca arata mai robust dar sincer am mers si cu skoda si si cu opel si e mult mai cald renault-ul mai prietenos ca interior nu asa respingator. Poate ca sunt mai fiabile alea dar mai conteaza si sa ti se potriveasca masina cel putin asa gandesc eu sa te simti bine in ea. Singurul lucru de reprosat e ca piesele sunt cam scumpe si nu inteleg de ce. Eu nu merg la reprezentanta incerc sa rezolv singur ce pot sa le cumpar consultand piata dar sunt cam scumpe sincer. Bine la reprezentanta te usuca eu am schimbat uleiul elf 10W40, filtrul de ulei. de polen, de aer, si de motorina si am dat 3 mil 4 cu placutele de frana si un prieten care aveam megane2 la reprezentanta a dat 12 mil cum vi se pare? pt a nu pierde garantia...

--------------------
renault megane 1 an 2000 versiune 1.9 dti
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 14 Apr 2009, 08:15
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Salutare,

Bine ai venit pe forum!

Pe viitor cauta topicuri gata facute...nu este cazul sa deschidem foecare cate unul nou... in general cam toate problemele sunt dezbatute asa ca ai ce gasii....

Uite de exemplu topicul de nou posesot era asta:

http://www.reno.ro/index.php?showtopic=42769&hl=nou+posesor

Cel pt. piese, preturi si alte chestii este aici:

http://www.reno.ro/index.php?showtopic=108540&hl=nou+posesor

Si un link util de utilizare aici:

http://www.reno.ro/index.php?showtopic=108374&hl=nou+posesor

P.S. Partea cu sunt mai scumpe piesele la renault decat la germane nu este deloc adevarata... sunt scumpe la ambele...te vei convinge de-a lungul timpul... ttotul este sa gasesti magazine care aduc piese originale sau cat mai aproape de orginal la preturi decente...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 18:18
Dacia