MotoGP - Qatar, Cursa transmisa pe Eurosport 1 France
![]() ![]() ![]() |
MotoGP - Qatar, Cursa transmisa pe Eurosport 1 France
DanCVA |
![]()
|
||
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu, la cursa asta participa si echipaje din Romania si echipaje mixte romano-maghiare... Ma rog, nu cunosc prea multe amanunte dar am vazut ceva pe TVR zilele trecute...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Scuze Flamingo, dar chiar nu cunosti. Este vorba de campionatul MotoGP, care este echivalentul la motociclism al Formulei 1 de la automobilism.
M-am grabit aseara sa dau informatia despre cum se poate vedea cursa in Romania si am deschis aiurea topicul asta. Rog administratorii sa inchida topicul pentru ca deja exista la categoria Motor Sport un topic pe MotoGP. http://www.reno.ro/Va-place-MotoGP-page-2-t79473-s30.html |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Oppss... Vazusem Qatar si m-am gandit repede la Dakar, de aici si interventia mea.
![]() This post has been edited by Flamingo: 13 Apr 2009, 09:28 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:13 |