iarasi probleme cu blestematul asta de renault, ajutati-ma
![]() ![]() ![]() |
iarasi probleme cu blestematul asta de renault, ajutati-ma
clauzzelu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 28 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2003/1
|
|||
kapa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 15 May 08 ![]() |
posibil sa fie turbina
|
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La o reprezentanta ai fost sa-i faci un test CLIP?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Hawk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 June 08 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa scoti mufa la debimetru si vezi daca se simte vreo diferenta
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
- CT-87-GCA
2000
|
|
clauzzelu |
![]()
|
nu merge mufa aia mie mi-a mers dar am unblat sa ai curat egr-ul si de atunci nu mai merge la test mi-a aratat ca e senzorul de acceleratie dar nu sunt sigur ca e ala si costa cam mult unu.masina nu se mai tureaza mai mult de 3000 ture eu cred ca nu deschide vreo supapa ceva cred
![]() |
--------------------
renault
megane
2003/1
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu nu prea inteleg ce vrei sa spui... ce mufa nu-ti merge... ???
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
fan peugeot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 21 January 08 ![]() |
asa cum ai spus este captorul de acceleratie. s-a dus o pista si merge in avarie. ia si tu unul cu imprumut si vezi daca mai face. se demonteaza usor, se inlocuieste la fel de usor. poti sa cumperi si unul sh. mai vazusem pe un topic, cum ca cineva a gaurit, a spalat bine cu spray de curatat contacte si merge ca si nou. turbina nu cred sa fie avariata.
This post has been edited by fan peugeot: 14 Apr 2009, 12:08 |
--------------------
Renault
Megane
Break 2001 1.9 dti
|
|
cj98czh |
![]()
|
Acuma ce vreti si voi...omul a vrut o masina care sa nu se strice niciodata..indiferent de cat este de veche si cati km are.... daca isi lua una germana...aia are garantie pe viata si nu i se strica niciodata nimic.... nu consuma nimic... are intretinere free...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sinon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 10 April 07 From: Campulung-Muscel, Braila ![]() |
Eu zic sa te calmezi si sa mergi intr'un service renault pentru un test, nu costa mult, vezi ce are, nu trebuie s-o repari musai la ei
bafta |
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
exista posibilitatea sa fie murdar carburatorul? renaultul nu e o masina proasta, este chiar fiabila, dar trebuie intretinuta ca orice obiect
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Afrodita, este imposibil sa ai carburator. Tu ai pe masina motorul de 1.6 l si 90 de cai asemanator cu cel de pe Logan.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
cj98czh |
![]()
|
Afrodita... lasa carburatorul
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 15 Apr 2009, 16:15 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu ma mir ca nu ia zis ca e de la apa din benzina.....
hai ma voi chiar credeti povestea asta cu fata ...tanara....blonda....cu masina cu "volan" pe dreapta...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pai de ce nu..? da si ea sloutii...carburatoare...eetc...
Afrodita..... da de antigel de Oltcit stii ceva?? vreau sa-mi schimb la a mea antigelul si am inteles ca este cel mai bun.... numai ca nu gasesc.... nu stii cumva pe unde as putea gasii?? ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa antigelul, du-te repede si verifica daca mai arcurile de la puntea spate a Oltcitului - se fura foarte usor ...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
cj98czh |
![]()
|
Pai sa stii ca se potrivesc perfect pe Megane 1... eu din alea mi-am pus...
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
clauzzelu |
![]() ![]()
|
zicea cineva sa scot mufa la debitmetru,mie nu imi merge mufa aia si nu mi-a mers nici inainte adica daca o scot de acolo nu se simte nici o diferenta.intelegeti,eu ma gandesc ca e senzorul la acceleratie ca a inceput sa aiba si un tremurat pedala de acceleratie.mersi mult si paste fericit la toti
|
--------------------
renault
megane
2003/1
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
tremurat pedala de acceleratie la dci ?
poate atinge cablu de motor si asa arata inauntru http://www.reno.ro/index.php?showtopic=120...dpost&p=1830138 This post has been edited by tuner: 21 Apr 2009, 13:20 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
bicaadrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 19 March 10 ![]() |
Citind partea asta a forumului, am si eu o intrebare. Daca scot mufa de la debimetru ar trebui sa fie vreo diferenta la felul cum merge motorul ?
|
--------------------
Renault
Megane
2012 Don't drive faster than your guardian angel can fly!
|
|
edy1092 |
![]()
|
![]() edy1092 Group: Members Posts: 116 Joined: 29 January 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bicaadrian @ 15 Feb 2013, 22:37) Citind partea asta a forumului, am si eu o intrebare. Daca scot mufa de la debimetru ar trebui sa fie vreo diferenta la felul cum merge motorul ? Da, daca debitmetrul de pe masina este defect vei simtii imediat diferenta cu mufa scoasa, fiindca fara debitmetru de aer activ masina functioneaza in parametrii de avarie la 75% din capacitatea unui debitmetru NOU . P.S. O problma asemanatoare am avut-o eu de curand . This post has been edited by edy1092: 16 Feb 2013, 19:24 |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 Renault Megane 3 Estate 1.5dCI 110HP
>>>Fan Renault pana in anul 2050<<< |
|
bicaadrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 19 March 10 ![]() |
La mine daca scot mufa de la debitmetru nu se simte nicio diferenta. Cel putin nu e o diferenta sesizabila. Sa-l desfac sa-l curat ? Sau sa ma orientez la altul ?
|
--------------------
Renault
Megane
2012 Don't drive faster than your guardian angel can fly!
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
la mine,daca scot mufa de la debitmetru, motorul merge foarte bine, se accelereaza foarte bine etc.....
cu mufa conectata,merge mai greu, si se accelereaza greu... deci trebe sa-mi caut debitmetru? This post has been edited by "BandiT": 28 Feb 2013, 17:57 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
La mine a fost Fulia RAM de pe distributie.Am mers cu ea la tester la reprezentanta.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 14:39 |