nivel ulei, 3000km
![]() ![]() ![]() |
nivel ulei, 3000km
dragoslucian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 31 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
16v
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
O parere buna
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
CRYSTYANN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 3 April 09 ![]() |
nu cred ca ai amice nici o problema...este un surplus,si eu m-am speriat si am inceput sa scot din el cu seringa...oricum joja de la megane este de ce-a mai proasta calitate,mai smekera esta la daciile din anii 80.vezi pe joja unde este stratul gros de ulei...ca ala subtire este surplus sau se ia de pe peretii jojei.succes!
de ce crezi my friend ca este "prostie"scosul de surplus de ulei pe la joja????pai daca trebuie sa scoti cateva sute de ml cum faci?ia zi, tu? This post has been edited by A l e x: 7 Apr 2009, 17:07 |
--------------------
renault
bicorp 1.4 16v
- B-94-LHP
2004
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Tu esti un caz mai aparte..te duci la un service varza pt ca este ieftin.cei de acolo habar nu au avut sa schimbe un ulei....dar deh...esti fericit cand manopera costa 3 beri si 10 lei...si uite asa te ai chinuit ''my friend'' sa scoti uleiul cu seringa...nu mai bine era sa te duci din prima la un service ok..nu zic renault...ca e scump dom'le...sau sa te duci cu cartea in mana si sa supervizezi schimbul de ulei..sa fie facut totul ca la carte...daca eram in locul tau scoteam tot uleiul,cumparam altul si puneam cat trebuie...nu stateam sa trag cu seringa..apropo...cat a durat trasul cu seringa? nu stiu ce ai cu joja de megane...''care este proasta''....sunt unii care au peste 200.000 km si nu se mai plang de joja..
![]() This post has been edited by MHY: 6 Apr 2009, 20:31 |
--------------------
------
------
------
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Masina e in garantie nu?Eu nu stiu ce treaba ai tu cu uleiul!?Asa numai ai vrut tu sa verifici?
![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Nu am nimic cu nimeni,nu vorbesc de celelate motorizari de pe megane,dar la 1.4 16v trebuie sa repeti de multe ori operatiunea pentru a vedea exact nivelul de ulei pe joja.
Si am mai citit pe aici asemenea opinii,ba mai mult la unii chiar s-a rupt aceasta joja! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
Daca faci schimbul de ulei corect...ca la carte..odata la 10.000 km..sunt sigur ca nu trebuie sa mai verifici nimic....din ce este joja la 1.4?
|
--------------------
------
------
------
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Din plastic, la fel e si la 1.6, mai nasol e accesul la joja asta.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
CRYSTYANN - foarte bun serviceul la care mergi.... ei baga ulei...tu poc afara cu siringa.... sunt de mare caracter si incredere carpacii astia..... continua sa le dai bani...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Topic curatat si inchis. Discutia degenerase si se ajungea la flame...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:52 |