Problema urgenta cartela laguna 2, Salut am si eu nevoie de un sfat dar urgent!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Problema urgenta cartela laguna 2, Salut am si eu nevoie de un sfat dar urgent!!!!!
zliviu89 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna 2
laguna 2
2001 break
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ai incercat sa schimbi bateria telecomenzii? Nu imi dau seama de ce nu merge cheia auxiliara...
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Poti inchide intrand in masina pe usa din spate, oricare din ele, si inchizand din consola centrala.
Eu asa inchideam o perioada, ca nu mai mergea cartela. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
El vrea sa deschida, nu sa inchida.
Trebuie desfacuta cartela de cineva care se pricepe si relipite contactele de la butoane. Vezi ca e topic special, ai grija sa nu taie si vreun condensator. |
--------------------
-
-
-
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Aoleu, nu am fost pe faza. De deschis 2 moduri stiu, si cum butucul ala zici ca`i dus, trebuie reparata cartela. Un electronist ar trebui sa te poata ajuta..
Pe mine unul ma calca pe nervi ca n`au facut deschidere si pe partea pasagerului... ![]() This post has been edited by renodood: 4 Apr 2009, 12:38 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
djidji_thebest |
![]()
|
![]() untest Group: Members Posts: 235 Joined: 6 December 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna AUTHENTIQUE
- MS 87 DJI
2001 1.6 16v
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Incearca sa descrii mai amanuntit.
Nu se aprinde ledul cand apesi pe butoane? This post has been edited by $$ilvviu: 5 Apr 2009, 20:47 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 23:19 |