[CUMPAR]-Colectez TV si monitoare defecte, colectare cu contravaloare
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR]-Colectez TV si monitoare defecte, colectare cu contravaloare
neluman |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) vechituri.jpg ( Size: 21.42k ) Number of downloads: 693 |
||
--------------------
Daewoo
Espero
- B.64.NELUMAN
1998 CD aranjata www.arome-tigarielectronice.ro
www.electro-liquid-mod.shopmania.biz |
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
numai bucuresti?
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
neluman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti ![]() |
in principiu da dar pt mai multe buc ma pot deplasa si prin imprejurimi
![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
- B.64.NELUMAN
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa pasti o sa aduc d ela tara (le tin depozitate de ceva timp) doua monitoare de 14 (parca) functionale - e prea tarziu? le mai aduc atunci?
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Am o imprimanta laser maricica defecta de care vreau sa scap, daca te intereseaza.
PS: cred ca trebuie mutat in sectiunea corecta This post has been edited by bonzai: 6 Apr 2009, 11:17 |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
marianno88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.215 Joined: 22 January 06 ![]() |
Numai televizoare si monitoare sau orice?
|
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
- B 97 CMC
Dacia Logan 1.4 `07
|
|
neluman |
![]()
|
madkat: dupa paste este tirziu.
deocamdata doar saptamina asta colectez <span class='edit'>6 Apr 2009, 17:48:</span> marianno88: numai tv si monitoare ![]() idem si pt bonzai 6 Apr 2009, 18:23: pt DriverX: nu pot folosi pm,nu ma lasa ![]() This post has been edited by neluman: 6 Apr 2009, 17:23 |
--------------------
Daewoo
Espero
- B.64.NELUMAN
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca in drum spre Africa treci prin Deva am 5-6 monitoare de 17, si 3 televizoare de 54 cm toate functionale cred.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
neluman |
![]()
|
![]() ![]() ![]() am raspuns lui driverx la o intrebare ca nu-mi merge pm-ul.. dar daca le duceam personal acolo sigur treceam si pe la tine din pacate suntem cam departe ![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
- B.64.NELUMAN
|
neluman |
![]()
|
Din cauza ofertelor peste asteptari si a non-concurentei pretul scade la 10 ron/buc
8 Apr 2009, 19:47: Anuntul a expirat. Rog moderatorii sa stearga acest topic. Multumesc. This post has been edited by neluman: 8 Apr 2009, 18:47 |
--------------------
Daewoo
Espero
- B.64.NELUMAN
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:02 |