distantiere roti
![]() ![]() ![]() |
distantiere roti
zare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|||
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
adica flanse?
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Bravo neiule, te-ai prins...baiat istet!!
zare, sunt scumpe distantierele, investitia e serioasa + ca iti trebuie si prezoane noi, mai lungi. Lasa-ti masina asa, ca arata bine. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Eu zic ca e kitch cu rotile afara. Cei de la Renault au facut o treaba grozava asa cum e. E una din cele mai frumoase masini reusite de ei ever.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
ma gandeam la 10-15mm ,nu mai mult ,o schimbare mica dar de efect pt cei care stiu sa se uite la o masina ,acu despre frumusete mie imi place Claudia Schiffer dar altul ca zice Angelina Jolie ii 'the best ' asa ca chestia cu frumusetea ii relativa.
|
--------------------
renault
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Ar arata bestial am vazut eu una in Arad tare bine i statea. Dar flansele astea ma gandesc eu ca ar suprasolicita rulmetii si bucsele rotii fiind roata mai indepartata de butuc. Eu am renuntat la idee.
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
apar sarcini suplimentare pe planetare si pe suspensie. Asta pe langa bucsi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
zare |
![]()
|
perechea de distantiere in piata ,noi, era 50 de lei ,mai trebuia sa aduca si prezoanele si nu stia ce dimensiuni sant pt. LAGUNA ,pretul final nu il stiu, fiindca nu stia nici vanzatorul cat face impreuna cu prezoanele ,dar nu cred ca sant exagerat de scumpe,mai cercetez si va spun,pana atunci:va doresc PASTE FERICIT tuturor.
|
--------------------
renault
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
eu in locul tau as lua cele mai scumpe flanse, pentru ca daca se rupe vreuna in mers ai pus-o
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
zare |
![]()
|
pai cum sa serupa flansa? eventual prezoanele se rup.dar ai dreptate cu calitatea lor, trebuie sa ai mare grija ce cumperi si de la cine.ce am vazut eu erau aduse din Germania,acu mai trebuie sa ai si noroc in viata.
![]() |
--------------------
renault
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
au fost cazuri cand s-au rupt fie flansa fie prezoanele. Eu unul nu mi-as pune asa ceva pe masina, dar daca tot vrei sa-ti iei, ia-ti ceva de calitate.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Corect. Sau mai bine las-o asa din piata nu sti ce cumperi
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
bataie de cap inutila cu distantierele lui Peste. Nu se merita si riscurile sunt majore.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 19:38 |