Laborator de analize chimice în București
![]() ![]() ![]() |
Laborator de analize chimice în București
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Depinde foarte mult de substanta pe care o ai, procentajul deimpuritati pe care vrei sa-l masori si tipul lor. Daca ne dai mai multe detalii poate se gaseste cineva sa te indrume.
|
-------------------- |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
E sulfit de sodiu ahnidru, pe care-l folosesc în scop fotografic.
Problema este că atunci cînd îl dizolv în apă dă o colorație roșiatică, ceea ce sulfitul în mod normal nu face. Am încercat alte două loturi de sulfit și ambele dau soluții complet incolore. Și alții, de pe un forum foto, mi-au zis că n-au văzut așa ceva. Folosesc apă distilată, deci nu-i apa de vină. De-aia bănuiesc că are o impuritate. Aș vreau să știu ce anume are, pentru că în funcție de asta hotărăsc dacă mai pot folosi sulfitul sau nu. Dacă e ceva inert din punct de vedere fotografic, l-aș folosi în continuare. Dacă-i ceva care poate afecta revelatorul, l-aș putea folosi în fixator sau în alte soluții care cer sulfit. pH-ul e corect, iar revelatorul preparat cu acest sulfit funcționează perfect. Problema este că sulfitul are rol de conservant, și cît de bine își îndeplinește acest rol nu-mi pot da seama decît dacă aștept cîteva luni să văd dacă nu cumva se strică revelatorul mai repede decît ar trebui. ![]() Sigur că aș putea să-l arunc pur și simplu ca să fiu sigur, dar ar fi păcat să-l arunc fără să fi încercat măcar să aflu dacă-i în regulă. This post has been edited by VladSoare: 2 Apr 2009, 09:38 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Incearca la ICECHIM, il gasesti si pe internet si sigur au aparatura de analiza necesara
This post has been edited by pcs: 2 Apr 2009, 19:14 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca si cei de la Cantacuzino , dar poti sa incerci.
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
VladSoare |
![]()
|
Thanks, am încercat la Icechim. Fac, într-adevăr, astfel de operațiuni, dar costă 100 de euri fără TVA.
![]() No way, nu dau cinci milioane doar pentru un moft. O să-l folosesc la baia de spălare, că acolo calitatea nu-i critică. ![]() This post has been edited by VladSoare: 7 Apr 2009, 07:34 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 18:18 |