Cod radio cd !, cine stie ??
![]() ![]() ![]() |
Cod radio cd !, cine stie ??
MIHAELY |
![]()
|
||
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo/megane II
nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
|
|||
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Cauta in carte, ar trebui sa fie un cod de 4-5 cifre.
|
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
este un cod de 4 cifre.... se baga in felu urmator apese pe tasta 1 pana ajungi la cifra dorita pt prima pozitie.... pe tasta 2 la fel pana ajung la tasta 4 si acu nu mai stiu pe ce buton trebuie sa tii apasat exact...6 sau mode, incearca sa nu`l bagi gresit deoarece se va bloca 5 minute.....de fiecare data cand il vei baga gresit durata de asteptare va creste
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
- B8x8BBB fost twingar si fost TDI-st
|
|
MIHAELY |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
da asta stiu ...
de atatea ori cind gresesti codul creste timpul de blocare ....dar eu nu stiu codul... la mine merge sa bag codul cu comenzile de langa volan ... dar repet nu stiu codul .. Mai am un Cielo si stiu ca pe timpuri cand aveam cas. erau cel putin doua coduri de urgenta ... 31 Mar 2009, 17:38: in cartea cd-ului nu da decat exemple de coduri .. This post has been edited by MIHAELY: 31 Mar 2009, 17:38 |
--------------------
renault
twingo/megane II
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Daca nu stii codul nu ai ce-i face ,tu nu ai ce-i face ! In cazul asta duci aparatul la un tip care stie sa-l repuna in functiune ,sint destui care pot face asta .
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
schluppi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 11 June 07 ![]() |
Daca radioul este original de pe acea masina, mergi la Renault si contra unei sume modice (alteori si pe gratis) primesti codul cautat dupa ce faci dovada ca esti proprietarul masinii. Il introduci cu tastele 1, 2, 3, 4 (dupa ce apare CODE in displai) si confirmi lung cu tasta 6. Am procedat asa la ambele masini. Codul este implementat din fabrica si nu poate fi schimbat. Succes.
|
--------------------
renault
clio B 1,5dci
2001
|
|
MIHAELY |
![]()
|
multumesc ....
am sa ajung pe la RENAULT sa vad ![]() |
--------------------
renault
twingo/megane II
|
|
MIHAELY |
![]()
|
si am rezolvat ....
![]() |
--------------------
renault
twingo/megane II
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum ai rezolvat?
|
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
MIHAELY |
![]()
|
salut...
am sunat la reprezentanta RENAULT , cu seria de pe certificat , in mai putin de 1 min , am rezolvat . Le multumesc ca au fost foarte amabili !! |
--------------------
renault
twingo/megane II
|
|
Ascutitoarea Bubu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 April 09 ![]() |
Sper sa fie utile informatiile pe care le am referitoare la cod radio... fiecare aparat are cod propriu pe care poti sa-l gasesti inscris pe aparat... dar trebuie demontat pt. a-l afla
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2000
|
|
twingo_buc |
![]()
|
tin sa te contrazic: NU SE BLOCHEAZA! dupa un anumit nr de minute isi revine. Dupa fiecare cod gresit bagat perioada de asteptare creste
![]() |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Timpul de asteptare se dubleaza draga..asta e tot. Adica dupa prima incercare gresita de introducere a codului stai 1 minut, apoi dupa a 2-a incercare gresita de introducere a codului stai 2 minute, dupa a 3-a incercare gresita de introducere a codului stai 4 minute etc.
Daca aveati PUTINA bunavointa, gaseati si manualul de utilizare al acestei jucarii. Este demult postat pe forum. Urmati va rog acest link http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627441245 in care scrie cam tot ce va intereseaza. Manualul este cel original Renault si cuprinde atat versiunea cu CD cat si cea cu casetofon. Numai bine si Paste fericit. This post has been edited by bubu782001: 12 Apr 2009, 21:02 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
plin de explicatii empirice si habarnamiste. bubu, asa cum ai spus si tu, PUTINA bunavointa nu ar fi dus la poluarea topicului cu doua posturi total pe langa.nu stiu unde gasesti rabdarea...jos palaria pentru timp si cunostintele tehnice!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
twingo_buc |
![]()
|
twingooo fara suparare dar chiar iti place sa jignesti pe toata lumea? iar pt tine bubule iar toata stima pt rabdare paste fericit si tie
![]() This post has been edited by twingo_buc: 12 Apr 2009, 22:06 |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Baaai da ce plictiseala...nu se mai strica Twingo astea
![]() Apropo am schimbat acum 2 saptamani kitul de ambreiaj. Am muncit de am rupt pana am dat jos cutia. SFAT Daca doriti, se poate daca sunteti mai multi eventual o rampa. SFAT 2 : Mergeti la un service - oricat ar costa NU SE MERITA MUNCA (am zis ca-mi rup spatele). Concluzie: Merge ambreiajul ca un fulg iar cursa este fina. AM folosit un kit de ambreiaj Sachs. La mine discul si soarele erau ok, insa rulmentul de presiune era murdar si uzat, insa se putea aranja si ala. Pentru detalii dau informatii PM sa nu umplem topicul de bazaconii. AM mai schimbat si uleiul + filtrul..merge perfect jucaria. Parca nu mai am activitate. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
twingo_buc |
![]()
|
concluzia e ca sunt masini bune
![]() This post has been edited by twingo_buc: 13 Apr 2009, 13:47 |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Chiar daca sintem total in afara subiectului ...astazi i-am verificat puntea fata -spate la reprezentanta Renault (este gratuita "chestia")n-am mai facut-o de aproape un an ...
![]() ![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
psymax |
![]()
|
![]() ................ Group: Members Posts: 93 Joined: 13 August 08 From: paradis ![]() |
tgo la geometrie te referi?
|
--------------------
renault
twingo
-
- -
|
|
renotgo |
![]()
|
Nu ,s-au verificat pivotii ,bieletele ,rulmentii, etc .
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Ciprian_iasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 January 15 ![]() |
Codul pentru radio se obtine gratis folosind aplicatia "Renault radio code generator". Se descarca din Google Play. La mine a mers.
|
--------------------
Renault
Megane
2003/2.1
- IS24DCM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:53 |