Radiere
![]() ![]() ![]() |
Radiere
Epaminonda |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|||
emilperijoc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 19 October 07 From: Bucuresti ![]() |
pai u ce acte ai la masina ????? ai cartea de identitate???? (ma gandesc ca certificat ai).
El ca sa o radieze tb sa mearga la militie cu numerele (militieni le vor taia) certificatu (care ramane la ei) si cartea de identitate, si tb sa dea o declaratie ca va depozita masina in curte.... daca ai u actele astea nu cum sa o tadieze |
--------------------
Dacia / Opel
... 1310 break / Vectra
... 1996 /2001 ...
- TL 01 SLU/ TL 08 EML
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
fara cartea de identitate nu poate radia masina
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
freeman30 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 31 May 04 From: Bucuresti ![]() |
desi nu asta e locul pentru acesta discutie, ca nu vad problema tehnica ,am sa iti raspund.O poate radia foarte bine....ca el e propietar chiar si fara carte.Se poate face orice,eu am radiat o masina vanduta acum 5 ani,si nu am mai avut nici un act,decat copii xerox.
|
--------------------
Daewoo
Tico
SX 2000
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Deci daca nu ai un contract de vanzare cumparare atunci o poate radia fara nici o problema.
si faza cea mai tare e ca poate sa te frece la melodie mult de tot acuma. Sfatul meu: ia vreo 20 30 de prieteni cu ciomage si du-te la el sa iti faci contractul apoi fuga la politie si ia-ti talon pt ea. Nu inteleg de ce pentru 1 milion de lei romanii se tiganesc sa incheie actele care atesta proprietatea masinii. Nu trebuie mers cu nici un numar la politie, tu trebuie sa te ocupi de distrugerea lor daca chiar o radiezi. Am intrebat chestia asta si la numere provizorii si tot la fel. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu mai deschid alt topic intreb aici,pot radia o masina fara sa fie prezent titularul,am toate actele masinii,chiar si placutele de inmatriculare.Masina apartine tatalui meu care a decedat iar eu nu am nevoie de ea...care oricum nu mai e in stare de functionare.
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
daca are cartea de identitate o poate linistit radia.
dragosh62 de radiat o radiezi dar cred ca vei avea nevoie de un certificat de mostenitor ceva. Du-te la politie si intreaba-i exact. This post has been edited by klaus: 17 Apr 2009, 22:56 |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Salutare.
Am si eu o intrebare. Astazi mi-am vandut masina ![]() Am gasit pe net ce trebuie, dar daca poate sa imi spuna si mie cineva pasi exacti dau o bere(doar in bucuresti:P) Cerere tip Cartea de identitate a vehiculului in care este inscris fostul proprietar Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare pentru fostul proprietar si semnaturile fostului si actualului proprietar Trei exemplare completate ale certificatului de radiere Documentul de identitate al solicitantului (original si copie) Certificatul de inmatriculare semnat de fostul proprietar Placile cu numere de inmatriculare. Acestea nu se mai retin daca vehiculul se reinmatriculeaza la aceeasi formatiune teritoriala si placile raman pe vehicul, ne fiind pastrate de fostul proprietar, iar noul proprietar nu a solicitat alte placi, la rand sau preferential In cazul in care detinatorul, nu se poate prezenta la ghiseu, acesta poate fi reprezentat de catre o alta persoana, pe baza unei procuri notariale speciale. Multumesc anticipat. |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
buty_76 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 April 09 From: Finland ; Piatra-Neamt ![]() |
"vyalli"- mai adaug la cele scrise de tine mai sus si un drum de facut la RAR pentru procedura de INDENTIFICARE si AUTENTIFICARE a masinii... aici sta toata "buba" cu reinmatricularile... pentru ca trebuie programare si din cate stiam dureaza ceva timp.Am inmatriculat BMW in august anul trecut si era nebunie cu programarile pentru ca dura ceva in jur de 2 luni din momentul in care te programai, acum nu mai stiu cat dureaza dar stiu ca la Politie iti trebuie AUTENTIFICAREA R.A.R. (care atesta ca masina nu e furata sau ca seriile pe caroserie corespund si nu sunt schimbate, stiu ca iti fotografiaza masina mai multe informatii nu am)
Din acest motiv multi prefera sa mearga pe numele vechilor proprietari si sa nu faca actele imediat ![]() |
--------------------
Renault
Megane1 Coupe 1.6, Megane2 1.6, Megane3 HB 1.6
2000, 2004, 2010
- YVO-335 Situatia in care te afli este consecinta faptelor si actiunilor tale!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:35 |