Garantie vopsea, info garantie
![]() ![]() ![]() |
Garantie vopsea, info garantie
mistX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio III
2007
- IS-07-VAM
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
cred ca masina ta a avut o mica problema inainte de livrare...
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Sunt mai multe asa.... cred ca normal ar trebui sa acopeere, numai ca nu cred ca ai vrea sa iti vopseasca toata zona aia.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
Clio III 1.4 16V Exception
- DJ
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu am la fel
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
VladutzD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 February 09 From: Focsani ![]() |
Si eu am la fel si mi s-a spus la reprezentanta ca nu se rezolva pe garantie deoarece este chit care a crapat.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 dynamique
- B58 MXL
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
se pare ca nu sunt singurul .... si eu am aceeasi problema
![]() ![]() VlqdutzD, la ce reprezentanta ai primit acel raspuns ? This post has been edited by valpred: 24 Mar 2009, 19:30 |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
- GL-07-...
|
|
MKX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 20 February 07 ![]() |
Dar daca am inlocuit un spoiler fata la reprezentanta si ei l-au vopsit la misto?
Ca dupa ce am mers toata iarna cu el, am observat ca pe 70% din suprafata am vopsea sarita de la nisip si pietricele...si cu spoilerul original am mers doua ierni si nu aveam asa ceva...partea mai grea este ca nu o sa am cum sa le dovedesc ca au vopsit ei spoilerul de 2 lei... |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2007 1.6 16V 110 CP
- B-XX-MKX You can go a long way with a smile,
but you can go a lot further with a smile and a gun! Al Capone |
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am atins portiera dreapta spate si am revopsit-o la autocobalcescu, dupa aproximativ 2 luni a sarit vopseaua cam pe juma de cm patrat. Asta e, asa e in Rromania, pacat de masina cu care nu am avut nici o alta problema pe langa cea cu vopseaua.
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Din pacate(le lor), e net superioara calitatea vopsitului original decat ce "mesteresc" localnicii acreditati de Renault.
Am avut spoiler ("bara") spate vopsita la DAB Auto, zona Vitan / Bucuresti. In cateva luni arata de parca as fi greblat sub haion. Si folosesc prea atent masinuta asta. (Am lasat-o la ei cand erau cu Renault, am scos-o cand flutura drapelul Hyundai prin curtea aia.) |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladutzD @ 24 Mar 2009, 18:25) Si eu am la fel si mi s-a spus la reprezentanta ca nu se rezolva pe garantie deoarece este chit care a crapat. si chitul cine l-a pus pe masina? nu Renault? e vopseaua lor pe chitul lor si s-a intamplat in garantie! OPC se "zvoneste" ca acolo crapa vopseaua (vazut la multe masini reno! - symbol etc) din cauza ca este chit dedesubt si se misca piesele de tabla de la acea imbinare in urma urcarii bordurilor, rularii pe minunatele sosele cu gropi etc. da' garantia tot garantie e ![]() This post has been edited by crisolro: 25 Mar 2009, 15:46 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
VladutzD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 February 09 From: Focsani ![]() |
Eu am fost sa intreb de treaba asta la reprezentanta Renault din Focsani. Daca e incercati si la alte reprezentante poate aveti noroc si se rezolva problema pe garantie.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 dynamique
- B58 MXL
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Vezi ca s-ar putea ca garantia la vopseaua din fabrica sa fie 2 ani, daca ma insel si inca mai ai garantie, stai pe capul lor, suna la vocea clientului cu ei de fata si daca tot nu se rez fa reclamatie la reno franta.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 23:15 |