Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Regulament forum, ...vs regulament Clipuri Video

Muttley
post 23 Mar 2009, 11:17
Post #1

Group: Members
From: -

Hai s-o lamurim odata pt totdeauna.
Eu deja nu mai am nervi. Nu ma afecteaza direct ce se intampla, da' ma oftica situatia-n sine.

QUOTE(sorin_f39 @ 22 Mar 2009, 19:04)
** NU MAI DA QUOTE la posturile din aceeasi pagina!! **
*

Regulament forum:

CODE
g) [B]Este de dorit [/B]a se evita citarea intregului mesaj al unui utilizator daca acel post se afla [B]imediat deasupra sau la o distanta mica (6-8 mesaje)[/B] de locul in care va fi citat. In schimb, se pot cita si comenta pasaje ale unui post din aceeasi subpagina sau se poate folosi adresarea directa catrea un alt utilizator. Respectarea acestui punct duce in final la ocuparea spatiului pe server cu informatie utila in detrimentul celei redundante.

1) ESTE DE DORIT nu e acelasi lucru cu ESTE INTERZIS!
2) acest lucru care, repet, este de dorit, se refera la mesaje imediat deasupra sau la distanta mica. Unde dracu zice regulamentul ceva de aceeasi pagina?
3) spatiu pe server, bla bla... Spatiul, din ce am inteles eu, acum e la discretie. Ca urmare s-a marit limita de upload poze, cantitatea de mesaje salvabile-n mesagerie, etc.

(Aceste quote-uri se pot modifica prin pastrarea pasajului elocvent. Asta AJUTA mult mesajul transmis de cel ce citeaza.
Daca doare pe cineva de spatiu pe server, de ce nu se sterg alea 4 mii si ceva de posturi IIIINUUUUTIIIIIILE ale userului A l e x???? Acest user isi petrece timpul la clipuri video si-si da cu parerea intr-un mod autostiutor si de necombatut in orice topic! Cu ce naiba ajuta informatia de pe forum si calitatea forumului aceste mesaje? Sa se stearga alea!)

Sa revin la insiruire, cel mai important aspect dupa mine e urmatorul:

4) pentru acel post sters de A l e x (vezi exemplul de mai sus si sunt o groaza!!!), persoana ce l-a scris si-a consumat cateva minute din viata. In loc sa faca altceva, si-a dat acea persoana cu parerea la un subiect de pe acea arie. Sa-mi bag ceva daca oricare din noi scrie pe acea arie ca sa-i stergi tu mesajele. Da warn pana te doare mana, da PM, da' lasa dracu' mesajele acolo, ca d-aia s-au postat.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 23 Mar 2009, 11:20
Post #2

-

From: Romania

QUOTE(Muttley @ 23 Mar 2009, 11:17)
si-si da cu parerea intr-un mod autostiutor si de necombatut in orice topic!
Pai nu la asta se pricepe romanul cel mai bine?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Muttley
post 23 Mar 2009, 11:25
Post #3

From: -

Fara vraja, pe bune, de unde a aparut asta?
Evident pentru mine este faptul ca-i vreun acolit credincios al proprietarilor forumului. Da' pentru ce atata dictatura ma?

P-alte arii importante si tehnice ale forumului e relaxare, e ambianta pozitiva, da' la CLIPURI VIDEO (f...-m-as in ele) e mai rau ca la armata! Ai respirat mai sacadat (ca de gresit nu poate fi vorba), urmeaza: stergere post, warn, ban.
Ba A l e x, baga-ti bine-n cap, esti mare sef pe cea mai de kkt arie a forumului, cea mai neimportanta, Cafeneaua e de o mie de ori mai rasarita ca aria "ta". Vezi dictatura ce-ti iei tu pana la urma.

<span class='edit'>23 Mar 2009, 11:28:</span>
QUOTE(Muttley @ 23 Mar 2009, 11:17)
Nu ma afecteaza direct ce se intampla, da' ma oftica situatia-n sine.
*

Completez: m-a afectat direct de cateva ori in trecut, da' acum nu ma mai afecteaza din simplul motiv ca... acolo nu mai postez!

Da' intreb... E normal ca oricine (nu musai eu, poate-s mai defect mintal eu) sa se fereasca de ceva de frica? FRICA pe un forum de pe internet?????

PPS: deja deznodamantul topicului il stiu - o s-apara Liviu sau Klaus sa spuna ca "Daca e severitate-n moderare e rau. Daca e permisivitate si toleranta iar e rau".
Ei bine, NU! De data asta isi bate unu' joc!

This post has been edited by Muttley: 23 Mar 2009, 11:30

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
argon
post 23 Mar 2009, 11:34
Post #4

Mesaj semiautomat

eu stiam ca nu se citeaza postul imediat anterior, de pe aceasi pagina poti cita ce vrei, sa stie omul ca vorbesti despre/cu el. asa mi se pare normal.

Alta treaba e de unde se stie cate posturi are fiecare user pe pagina, poate eu am 5 de exemplu, ce as face atunci?

73622505.jpg

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
AlexV
post 23 Mar 2009, 11:42
Post #5

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

cred ca nu aveai treaba in dimineata asta si nu aveai ce sa postezi.
ca a scris cineva "** NU MAI DA QUOTE la posturile din aceeasi pagina!! **" nu inseamna ca regula nu e clara in regulament. nu stiu la ce post a dat quote si la ce s-a referit cine a scris acolo.

ceea ce ai scris tu mai sus nu are nici o legatura cu spatiul de pe server ci despre posibilitatea de a citi fluent un topic, fara sa citesti un post si urmatorul sa il contina pe anteriorul + un raspuns, si urmatorul iar a dat quote, dar a uitat sa inchida un citat si nu se mai intelege care e postul lui si care e postul celui de mai sus.

daca in trecut ai fi respectat regulamentul forumului as spune ca e o problema pentru tine, nu stii ce regula sa respecti, dar de fapt e vorba de o regula de incalcat.

ca sa nu fie cazul sa vina liviu sau klaus, topic closed.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 01:30
Dacia