Regulament forum, ...vs regulament Clipuri Video
![]() ![]() ![]() |
Regulament forum, ...vs regulament Clipuri Video
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Muttley @ 23 Mar 2009, 11:17) si-si da cu parerea intr-un mod autostiutor si de necombatut in orice topic! Pai nu la asta se pricepe romanul cel mai bine? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Fara vraja, pe bune, de unde a aparut asta?
Evident pentru mine este faptul ca-i vreun acolit credincios al proprietarilor forumului. Da' pentru ce atata dictatura ma? P-alte arii importante si tehnice ale forumului e relaxare, e ambianta pozitiva, da' la CLIPURI VIDEO (f...-m-as in ele) e mai rau ca la armata! Ai respirat mai sacadat (ca de gresit nu poate fi vorba), urmeaza: stergere post, warn, ban. Ba A l e x, baga-ti bine-n cap, esti mare sef pe cea mai de kkt arie a forumului, cea mai neimportanta, Cafeneaua e de o mie de ori mai rasarita ca aria "ta". Vezi dictatura ce-ti iei tu pana la urma. <span class='edit'>23 Mar 2009, 11:28:</span> QUOTE(Muttley @ 23 Mar 2009, 11:17) Completez: m-a afectat direct de cateva ori in trecut, da' acum nu ma mai afecteaza din simplul motiv ca... acolo nu mai postez! Da' intreb... E normal ca oricine (nu musai eu, poate-s mai defect mintal eu) sa se fereasca de ceva de frica? FRICA pe un forum de pe internet????? PPS: deja deznodamantul topicului il stiu - o s-apara Liviu sau Klaus sa spuna ca "Daca e severitate-n moderare e rau. Daca e permisivitate si toleranta iar e rau". Ei bine, NU! De data asta isi bate unu' joc! This post has been edited by Muttley: 23 Mar 2009, 11:30 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu stiam ca nu se citeaza postul imediat anterior, de pe aceasi pagina poti cita ce vrei, sa stie omul ca vorbesti despre/cu el. asa mi se pare normal.
Alta treaba e de unde se stie cate posturi are fiecare user pe pagina, poate eu am 5 de exemplu, ce as face atunci? 73622505.jpg |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
cred ca nu aveai treaba in dimineata asta si nu aveai ce sa postezi.
ca a scris cineva "** NU MAI DA QUOTE la posturile din aceeasi pagina!! **" nu inseamna ca regula nu e clara in regulament. nu stiu la ce post a dat quote si la ce s-a referit cine a scris acolo. ceea ce ai scris tu mai sus nu are nici o legatura cu spatiul de pe server ci despre posibilitatea de a citi fluent un topic, fara sa citesti un post si urmatorul sa il contina pe anteriorul + un raspuns, si urmatorul iar a dat quote, dar a uitat sa inchida un citat si nu se mai intelege care e postul lui si care e postul celui de mai sus. daca in trecut ai fi respectat regulamentul forumului as spune ca e o problema pentru tine, nu stii ce regula sa respecti, dar de fapt e vorba de o regula de incalcat. ca sa nu fie cazul sa vina liviu sau klaus, topic closed. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:30 |