Demontare radiator incalzire
![]() ![]() ![]() |
Demontare radiator incalzire
adrian74 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 16 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol 1,4 8v
- cj27avp
2000
|
|||
boga_29i |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 6 Joined: 12 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Aceeasi problema am avut-o si eu la Un Symbol 1.5 dci. Daca intr-adevar este de la radiator ar trebui, sa fie ud materialul de sub presurile din fata( mai ales cel de la sofer.Daca mai este si gras cand dai cu mana sigur e radiatorul.Eu am fost la reprezentanta Renault si mi-a schimbat radiatorul.E complicat sa il faci singur.Trebuie demontat tot bordul.Radiatorul este undeva prin spatele pedalei de acceleratie. Sfatul meu este sa mergi la un service |
--------------------
renault
clio symbol
2002
|
|
mad_biker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 6 December 07 From: Bacau ![]() |
Nu mai e ca la daciile vechi cand se deschidea robinetul si aveai lichid de racire si prin radiatorul de caldura. Acum radiatorul de caldura e tot timpul strabatut de lichid de racire, iar comutarea aer cald respectiv rece se face cu ajutorul unei clapete care schimba traseul aerului.
Eu te-as intreba altceva. Ai schimbat d4e curand distributia si pompa de apa? This post has been edited by mad_biker: 21 Mar 2009, 18:54 |
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4 8v
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(adrian74 @ 21 Mar 2009, 08:03) De ce s-a inlocuit vasul de expansiune? Nu cred ca ai o problema la radiator, mai degraba s-a scurs antigel pe la motor si mirosul patrunde in habitaclu. Spala motorul (binenteles cu masurile de siguranta) si cred ca nu vei mai simti acel iz de antigel. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
adrian74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 16 August 07 ![]() |
Am inlocuit vasul de expansiune fiindaca la mijloc ,unde cred ca se face imbinarea pentru a rezulta vasul ,curgea putin si se simtea mirosul urat.
Ce vreau sa va mai zic este faptul ca desii am inlocuit o parte din antigel adica atat cat curge daca desfaci furtunul la radiator ,acesta miroase foarte urat (miros care il simt si in masina) Nu am inlocuit distributia voiam pe viitor Vreau sa merg la o cunostinata care are service si sa spal motorul in interior si sa pun antigel. Trebuie sa miroasa acest antigel sau mirosul apare din anumite cauze? |
--------------------
renault
clio symbol 1,4 8v
- cj27avp
2000
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Daca s-a scurs deja la un moment dat antigel pe motor si a mirosit urat ... dupa schimbarea borcanului trebuia si "spalat" motorul ... sau cel putin zona "murdara cu antigel" ... ca mirosul ramane mai mult timp ... si nu este din cauza "robinetului" deoarece acesta nu exista ... apa trece prin calorifer tot timpul ... ci "se activeaza" de la caldura ... la rece nu miroase - cand se incalzeste chiar pute ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
zarul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 5 March 09 ![]() |
baieti, am fost azi sa cumpar un calorifer si ma intrebat de care vreau....de incalzire, de clima?! Mie imi curge lichidu de racire si vream sa stiu daca antigelu ala circula si prin ala de clima?....sa fie spart ala?
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4mpi
|
|
mad_biker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 6 December 07 From: Bacau ![]() |
Nimic din instalatia de racire nu are legatura cu instalatia de aer conditionat, deci in nici un caz nu trece lichid de racire prin ea.
This post has been edited by mad_biker: 7 Apr 2009, 21:52 |
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:44 |