Demontare proiectoare si faruri, Clio 2002
![]() ![]() ![]() |
Demontare proiectoare si faruri, Clio 2002
gxg_coman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
In legatura cu proiectoarele, poate te ajuta informatia de aici. Succes!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
in legatura cu spalarea nu folosi nici un fel de solvent chimic , o solutie diluata de sapun si apoi clatire abundenta cu apa distilata, lasa sa se usuce bine inainte de a monta farul la loc, in caz contrar te vei trezi ca farul transpira; eu asa am procedat cu proiectorul dreapta după ce mi s-a spart carcasa de ebonita (după ce am trecut peste un cîine prost) si mi-a intrat apa de la spalatorie in el. recomand operatia de montare a becului sa se faca in atmosfera uscata sau cel putin nu la asfintit sau intr-un loc cu umezeala (iarba, etc).
Fata de tutorialul indicat de colegul nostru mai sus eu nu am găsit nici un fel de cleme poate la tine exista. Suruburile sunt de tipul TORX (marimea 15 cred) ai nevoie de o cheie nu prea lunga dar nici prea scurta (bițul si tija cheii cam 12-15 cm ar trebui sa fie suficient sa poti misca mina pe acolo); asigură mașina, cabreaza roata spre exterior (roata dreapta pt proiectorul drept, respectiv roata stîngă pentru proiectorul stîng), se scoate plasticul carenajului dinspre fața mașinii. Nu trebuie ridicata mașina pe rampa, eu nu am avut asa ceva, am urcat'o pe o bordură și este spațiu suficient, demontarea si montarea dureaza fiecare maximum 10-20 minute - depinde de pricepere. la remontare sa nu strîngi șuruburile prea mult doar pîna cînd simti ca ai strîns suficient, șuruburile intra intr-un plastic destul de moale așa că ai grijă. De asemenea iți recomand sa nu umbli la rotița de reglare decît după ce ai pus becul nou, poate nu e nevoie sau poate nu e "dus" becul existent. Nu omite la remontare sa pui carenajele roților pentru ca să protejezi ce este pe acolo, asigură'te că sunt puse cum trebuie că altfel le pierzi. Despre proiectoare găsești info in MR345CLIO8 pdf pag 22 si următoarele , vezi fisierul atașat. Spor la treaba Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:31 |