Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Achizitionare Megane II bicorp, Doresc sa achizitionez un astfel de model

adytzu17
post 14 Mar 2009, 18:08
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua tuturor. Zilele astea am decis sa achizitionez un autoturism. Cum criza si taxele mari sunt la moda am decis sa ma orientez catre un produs second-hand cumparat din Romania. Astfel pot sa iau un credit mai micutz si cu riscuri mai mici evident si pot sa evit plata taxei de poluare.
Am pus ochii pe Renault Megane 2 Bicorp, o masina care mi-a atras atentia inca de la aparitie.
As vrea sa aflu cateva pareri legate de aceasta masina, daca merita sau nu sa o cumpar( retineti vreau sa o achizitionez la mana a doua). Credeti ca merita sa cumperi un astfel de model dupa ce a fost folosit? Ma refer la componentele tehnice in primul rand.
Si ar mai fi ceva. Stiu ca exista un fel de dealer Renault Vehicule de Ocazie. Ma gandeam sa ma orientez catre ei in speranta ca poate sunt mai profesionisti si nu risc sa ma pacalesc in privinta calitatii. As vrea sa stiu daca ma insel. Poate unii dintre dumneavoastra au avut de a face cu un astfel de dealer.

Va multumesc anticipat.

Cu stima,

Adrian

--------------------
Dacia Logan 2007 Ambition
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ryk
post 14 Mar 2009, 18:50
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti / Ploiesti

In primul rand, fugi de firmele sau parcurile auto care vand masini din RO, sunt cei mai mari tepari. In al doilea rand, nu e nici o problema cu partea tehnica la masina, atata timp cat a avut reviziile la zi si s-au schimbat piesele cand trebuiau. Merita pt. ca are un pret mai mic de cumparare decat celelalte masini si mai multe dotari la banii care iei un golf 4 sau 5 din acelasi an.

--------------------
Renault Megane III 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC - N-am...
+
valerius 54
post 14 Mar 2009, 19:06
Post #3

Membru incepator

Masina e super ... numai ca trebuie sa cunosti istoricul masinii , sa nu fi fost lovita rau , sau felul cum a fost exploatata .
Unele date despre ea le poti obtine de la R . Renault .
Eu asa am facut si sunt multumit .

--------------------
renault megane 2 hb 2003 1,5 dci.
+
valentin-axv
post 14 Mar 2009, 19:07
Post #4

Membru autentic

From: OLTENITA

De acord cu Ryk.....astia de la noi si ma refer la parcurile auto si astia cu ocazie....sunt cei mai mari tepari....pe langa asta....ei vand masinile la pretul maxim al pietei....asa de la particular.....iti prezinta documentatia cu istoricul masinii......vezi si tu ce fel de om e....adica iti dai seama cam cum s-a mers cu masina.....si in plus mai si negociezi....bafta la cumparare

--------------------
Renault Megane Renault Clio 3 2003/2007
+
Adrian00
post 15 Mar 2009, 00:18
Post #5

....................

From: Alba

Din ce an e?

Cati km are?

Ce echipare e? biggrin.gif

--------------------
Audi A4 B6 2001 1.9 TDI
+
chris_b
post 15 Mar 2009, 11:57
Post #6

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Parcurile "Vehicule de ocazie Renault" mie mi se par tepe.

Anul trecut, cand imi cautam masina, am dat o fuga si pe la baietii astia (mi se pare ca tin chiar de Renault) si am vazut un Bicorp second hand, din 2006, la un pret care se ridica la vreo 80% din pretul unei masini noi si care avea la bord 0 km.

Evident, era teapa. O masina nici cand e noua nu are 0 km. pt. ca o mai duc baietii aia de la fabrica pana la camion / tren iar de acolo pana in parcul - depozit sau in showroom si tot se strang vreo 8-9 km.

Sfatul meu e sa stai departe de asa ceva. Daca nu reusesti nicicum sa iei una din strainatate care sa se incadreze in bugetul tau cu tot cu taxa de poluare, incearca sa te orientezi catre persoane fizice de la noi, de la care sa poti afla istoricul masinii si, cel mai important, cum a fost condusa. Ar fi o idee buna chiar sa te orientezi spre orase care nu au trafic foarte aglomerat.

Tine cont mai ales de faptul ca 1.000 km. intr-un oras mare de la noi inseamna o uzura infinit mai mare decat 1.000 km. parcursi pe o autostrada din Germania.

Despre modelul in sine, eu si acum, dupa aproape 1 an, sunt incantat de el. La aceeasi motorizare, Bicorpul e mai usor decat celelalte versiuni, deci, putin mai sprinten. Portbagajul e decent si in general suficient pentru nevoile curente.

La minusuri fata de celelalte versiuni intra locul mai mic pe bancheta din spate, care se face simtit atunci cand vrei sa transporti 3 pasageri de talie medie.

Bafta!

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.9 dCi 2004 Luxe Dynamique - CJ 21 BFP
17", ESP, "Hands free", Audio Connection Box
Ex Logan Prestige 1.6 16v 2007
Ex 1310 Li 2001
+
aphophis
post 15 Mar 2009, 15:03
Post #7

Membru autentic

probabil era masina de showroom, deci aia 0 km probabil asta insemna

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
chris_b
post 15 Mar 2009, 17:46
Post #8

Membru incepator

From: Cluj Napoca

0 pe bord, nu pe afisul de reclama wink.gif

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.9 dCi 2004 Luxe Dynamique - CJ 21 BFP
17", ESP, "Hands free", Audio Connection Box
Ex Logan Prestige 1.6 16v 2007
Ex 1310 Li 2001
+
aphophis
post 15 Mar 2009, 17:53
Post #9

Membru autentic

din ce stiu eu, toate masinile au optiunea resetarii primilor 100 de km ai masinii , la zero..

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 12:09
Dacia