[VAND] golf 4 diesel 101 CP, mai ieftin ca orice Logan-urgent
![]() ![]() ![]() |
[VAND] golf 4 diesel 101 CP, mai ieftin ca orice Logan-urgent
riderontornadoes |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0017.JPG ( Size: 694.32k ) Number of downloads: 4618 IMG_0016.JPG ( Size: 880.6k ) Number of downloads: 4661 IMG_0015.JPG ( Size: 772.22k ) Number of downloads: 4741 IMG_0014.JPG ( Size: 859.54k ) Number of downloads: 5128 IMG_0013.JPG ( Size: 865.91k ) Number of downloads: 4864 IMG_0012.JPG ( Size: 951.04k ) Number of downloads: 1062 IMG_0011.JPG ( Size: 913.22k ) Number of downloads: 1219 IMG_0010.JPG ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 1726 IMG_0009.JPG ( Size: 947.72k ) Number of downloads: 1787 |
||
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|||
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
este tdi-ul sau sdi-ul?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- 1
2003 , Scala Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
La 101 cp este TDI
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
este tdi...da, are 222 de mii dar masina nu consuma ulei intre schimburi. si eu zic ca este mai ieftin decat orice logan diesel. accept teste. repet, motivul real al vanzarii este ca am nevoie de bani ca sa termin o casa. daca e nevoie, pun poze si cu casa. pretul este destul de negociabil.
This post has been edited by riderontornadoes: 14 Mar 2009, 14:56 |
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
pretul scade la 5000 discutabil. haideti baieti ca am mare nevoie de bani...
accept schimb cu solenza+2500 de euro sau cu supernova +3000 de euro. sau alte variante. Sau spuneti-mi cat oferiti...accept sa veniti cu mecanic sau cu cine vreti voi, facem un test drive daca bagati motorina... This post has been edited by riderontornadoes: 19 Mar 2009, 15:16 |
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
4900. am fost plecat la slatina 3 zile...incepand de asta-seara se poate vedea.,
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
4850. cumparatorul primeste si un grilaj metalic despartitor pt bagaje (vine intre portbagaj si bancheta din spate, momentan nu este montat pe masina).
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
d_crisu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 3 March 09 ![]() |
daca o ai din 2005, presupun ca poti spune mai multe despre istoricul masinii. Avand 225 mii km, cand are ultima distributie schimbata si la cati km (numai daca ai acte doveditoare, altfel..)?
Discuri ai schimbat pe ea ceva? Placute frana si cand si la cati km? Turbina are probleme ceva? Ce piese ai mai schimbat, data daca se poate si nr de km de atunci. Ma intereseaza, da-mi un PM daca ai raspuns la intrebarile de mai sus. Multumesc |
--------------------
dacia 1310
break
- TR 02 AET
1997
|
|
micron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.292 Joined: 19 February 07 ![]() |
schimb cu peugeot-ul meu 206? Multumesc!
|
--------------------
Renault
Clio IV 1.2 16V
2014
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
nu stiu de ce nu imi merge PM. masina o am de trei ani si am fost sg propr in romania. Am luat-o din Olanda personal si am adus-o tot personal. am plecat cu avionul si m-am intors cu ea. M-a dus cu totul atunci 8400 de euro, era perioada in care se platea vama si nu TPI, si am dat vreo 2000 de euro. Avea aproape 170 de mii de km si distributia fusese schimbata de dealer. are la motor un sticker in care scrie chestia asta si ca trebuie schimbata dupa 90 de mii de km. deci pa la 260 de mii. masina tocmai a implinit 223 de mii. stiu ca pare mult, dar va asigur ca nu sunt manariti si ca 90 la suta din ce e pe piata are minim 50 de mii dati inapoi. asta se vede atunci cand ii pui laptopul. Repet, masina nu consuma ulei intre schimburi. uleiul a fost schimbat mereu inainte de a implini 10 mii de km. in acest moment uleiul are 3 mii de km. I-am schimbat placutele pe fata, pe spate sunt cam la jumatate si inca mai tin. Nu are si nici nu a avut vreodata probleme cu turbina, cu toata ca merg subturat in oras si se spune ca din cauza asta s-ar putea infunda. La drum lung am mers de cateva ori cu 200 de km pe ora, e maximum pe care l-am putut atinge. Doar de vre0 3-4 ori, si nu am tinut-o f mult ca nu ai unde si oricum la vit aia imi lua 12 si ceva pe computerul de bord. Cam asta e...as fi dispus sa acord 6 luni garantie la cutie si motor, printr-un act notarial ceva in care sa ma oblig sa repar masina. Asta insa in conditiile in care a fost exploatata corect.
In urma cu un an am inceput o constructie, un bloculet de garsoniere cu trei etaje, pe care vreau sa le inchiriez, Am ramas fara bani, nu mai am mult pana finisez si o sa le inchiriez. Am o rata la banca fix cat salariul meu, si am nevoie de banii astia ca sa-mi termin constructia si pe urma probabil ca o sa-mi iau ceva in leasing. Nu intentionez sa pacalesc pe nimeni, dar nici sa o dau pe 3000 de euro, cum mi-a oferit cineva...Asa mai bine o dezmembrez. Daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie. |
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
d_crisu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 3 March 09 ![]() |
"masina e din 2003, adusa de mine din olanda in 2005, singurul proprietar in romania" cum scrie in primul post.
Deci daca masina a fost adusa la 180 mii in 2005 si avusese schibata recent distributia, acum e OBLIGATORIU sa se schimbe distributia chiar daca nu a facut decat 40 de mii in 4 ani (??? a mers doar 13 mii pe an??). Distributia se schimba la 90 mii sau 4 ani. M-ar interesa masina daca se mai negociaza la pret (poti intreba pe oricine ca in jurul a 200 mii pica volanta, caseta de directie, ambreiajul iar distributia iti spun sigur ca e dusa). E o masina la care chiar daca ai noroc o sa trebuiasca sa cheltui cu ea 2000 euro. Stiu ca unii or sa spuna ca exista dezmembrari dar numai un idiot si-ar lua de la dezmembrari elemente ce tin de securitatea masinii pe sosea. Daca era un far, mai ziceam. Da-mi PM daca esti de acord sa ii facem o evaluare reala a masinii pentru ca eu vreau sa o cumpar iar tu vrei sa o vinzi si niciunul nu vrea sa fie pacalit. This post has been edited by d_crisu: 26 Mar 2009, 10:24 |
--------------------
dacia 1310
break
- TR 02 AET
1997
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
pret nou 4800 de euro. sunt de acord sa ne intalnim si sa o vezi, asta nu inseamna sa te astepti sa las foarte mult la pret pentru ca eu stiu ce vand. Am luat masina la 178 de mii, atat avea in Olanda cand am luat-o. Atunci a fost schimbata si distributia, si ambreiajul. In oras merg cu motocicleta, pentru ca innebunesc din cauza traficului . Masina a mai fost de doua ori in italia si o data in germania. In italia sa-mi iau 2 motociclete, pe care le-am adus in portbagajul masinii, si in germania sa-i cumpar mamei un Polo. Sunt de acord sa o testezi cum vrei tu. Mergem pe autostrada, mergem prin oras, te uiti la ce vrei. Nu o vand de placere. stiu ca suna patetic, dar as vrea sa raman prieten cu cel care o cumpara. pentru ca nu o sa aiba probleme cu ea in viitorul apropiat, daca o sa aiba macar aceeasi grija pe care am avut-o eu, si ma refer in mod special la stilul de mers. Cand te hotarasti sa o vezi, suna-ma. pana una alta, am mai dat-o si in Anuntul Telefonic....dar la alt pret. Ala de sus. ramane valabila oricum oferta mea cu garantia pt 6 luni la cutie si motor.
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
CristiAlexa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 March 09 ![]() |
Cu un volvo V40 diesel nu faci schimb?
|
--------------------
Volvo
Volvo
- CJ 09 FYG
V40
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
4750. ma intereseaza schimburile din care sa-mi iasa macar 2000 de euro. Peste o saptamana trebuie sa-i platesc pe oameni...deci e urgent. si negociabil, inca.
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
s-a vandut....ma bucur si plang in acelasi timp...asta e. va multumesc.
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 14:36 |