Mercedes S600L, A Dream ...
![]() ![]() ![]() |
Mercedes S600L, A Dream ...
danyhhh |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
clipul este bine facut
cat despre masina , nu pot decat spera sa ajung sa am nevoie de ea, cu tot cu banii aferenti ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma intreb in Romania cine are nevoie de o astfel de masina.(care sa nu fie mafiot)
Eu as fi ultra multumit "doar" cu un s63 amg ![]() Cat despre partea cu banii, as prefera sa-i am fara sa fiu atat de cunoscut incat sa am nevoie de o astfel de masina. This post has been edited by tudor.: 13 Mar 2009, 15:49 |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Patronul MartPlast are un Mercedes folosit la summit
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu ma omor dupa magaoaie d'astea. As prefera oricand una de lux, da' mai sportiva, adica ceva din clasele CL, SL, daca vorbim de Mercedes.
tudor. are dreptate, asta e masina sa stai pe bancheta din spate ![]() This post has been edited by VladG: 13 Mar 2009, 16:22 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Atunci un CL63 amg sa fie
![]() Cosmin, nu stiu in ce masura este un exemplu relevant de om care cumpara o astfel de masina. Asta zic pentru ca masinile alea de la summit au fost luate pe relatii si la preturi destul de mici. Sper sa nu spun prostii dar asa am auzit de la un cunoscut pe care eu il consider de incredere. |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
E al naibii de frumoasa ... mi-ar place sa am una dar sa am si bani de benzina ca una de aia consuma tata
![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu tot n-am inteles care e spilul... ca sunt 2 masini prezentate in clip. modelul mai vechi e in prima parte si dupa aia e modelul nou.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Oau...ma intreb ce consum are masina aia?
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.332 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Chiar nu are nici o relevanta consumul.... cine isi permite una nu cred ca sta sa intrebe cat consuma...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(tudor. @ 13 Mar 2009, 16:35) Cosmin, nu stiu in ce masura este un exemplu relevant de om care cumpara o astfel de masina. Asta zic pentru ca masinile alea de la summit au fost luate pe relatii si la preturi destul de mici. Sper sa nu spun prostii dar asa am auzit de la un cunoscut pe care eu il consider de incredere. Ideea era ca omul este un necunoscut care-si permite multe ! Nu este un om care sa aiba nevoie de o asemenea masina , dar este un om care-si permite ( si si-a luat ) o asemenea masina ! Legat de pretul la care l-a luat ... nu stiu ! Mai are un Hummer , un Audi A6 , un Audi Q7 , acest Mercedes , cateva zeci de camioane si dube si cateva avioane ( d-alea mici ) ... asta doar din ce stiu eu ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce sunt 2 generatii prezentate in clipul asta?????
unele gadgeturi sunt pe fiecare model ca optional sau de serie (sistemul de frana automat) |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Stiti cum e, daca-ti trebuie masina blindata, cred ca ai probleme mai grave pe cap decat detalii tehnice...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sunt multe masini blindate prin bucuresti, dar dintre toate A8 L security sunt cele mai multe, l-am vazut in diferite culori. In poze nu sesizezi diferenta...dar in realitate iti dai seama ca e ceva diferit la masina.
This post has been edited by blak2oo8: 18 Mar 2009, 09:22 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ideea nu este ca daca ai sau nu ai nevoie de acea masina... poti avea bani fara sa ai dusmani asa multi si periculosi si sa iti iei asa masina daca te tine buzunarul. Ideea este sa vezi ce poate face masina... primul clip m-a lasat profund impresionat....oricum ... e Mercedes.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:29 |