afisaj megane 2, mp3 original - nu functioneaza afisajul
![]() ![]() ![]() |
afisaj megane 2, mp3 original - nu functioneaza afisajul
07zsm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2003 1.9dci
|
|||
B_37_DEE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti ![]() |
schimba si afisajul cu cel de la megane 2.2 ca altfel nu o sa iti mearga
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 2004 1.6 16V/Kangoo 4x4
2004 1.6 16v /Laguna2.2 2006 1.9dci Lux Privilege/ https://www.facebook.com/edsautomotive88
|
|
megane_brotac |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 21 February 08 ![]() |
schimbi si displayul si satelit comanda rcd .
|
--------------------
renault
megane
2007 / 2.2 nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita .
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ai pus "update list" pe megane din 2003?
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa a facut!
Pe masina din 2003 radioul era TunerList, pe masina din 2006 radioul este UpdateList. Nu sunt compatibile afisajele si comenzile satelitului de pe volan. Daca o sa caute mai bine o sa descopere ca mai sunt topicuri din astea deschise. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
spre exemplu eu am updatelist, dar afisajul nu seamana de loc cu cel de pe 2.2. Daca o sa pun un mp3 tot updatelist tot va fi nevoie sa schimb afisajul si satelitul?
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Daca ai avut RCD Update List va merge si RCD MP3 Update List.
Pe Megane 2.2 exista 2 tipuri de afisaje, unul cu ca pe 2.1 si altul matriceal cu caractere mari. Eu am MP3 cu primul tip de afisaj. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
07zsm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 September 08 ![]() |
sa schimb afisajul cu unu de megane 2.2 care e diferit de al meu nu se poate
cel putin nu asa simplu mufele is diferite ( am incercat deja ![]() deci...tre schimbat si cablajul de la satelit la afisaj si de la afisaj la radiocd ma gandeam sa incerc prin modificarea cablajului deci...ceva scheme cu legaturile care tre facute ar fi de ajutor ( daca se poate face cum cred eu ) 11 Mar 2009, 19:51: nu am mentionat pana acum din fabrica masina a avut radiocasetofon ![]() This post has been edited by 07zsm: 11 Mar 2009, 19:51 |
--------------------
renault
megane
2003 1.9dci
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
nu mai bine il vinzi?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei comenzi si afisaj iti poti lua un Radio CD tuner list, dar va fi numai pentru Audio CD nu si mp3.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Problema este urmatoarea: comanda unui afisaj alfa numeric cu segmente este diferita de cea a unui LCD. In consecinta n-are cum sa mearga un MP3/CD player facut pentru un sistem cu LCD pe un sistem mai vechi.
Solutia este evidenta, schimbati tot (HU, display, satelit - are alte valori de impedanta) |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:09 |