Dealeri Reno/Nissan care ofera servicii de buyback
![]() ![]() ![]() |
Dealeri Reno/Nissan care ofera servicii de buyback
ionelectron |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord Type-S
2008
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Apan-ul Braila e cel mai "deschis" la buy-back, adica au parc de rulate destul de mare. Dat fiind faptul ca doresti si Nissan si buy-back mai poti merge la Dedeman Bacau, Caremil Iasi, TSI Constanta, Auto Sima Beyer Focsani...si Tulcea face buy-back insa sunt dealeri Dacia-Renault.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Problema e ca nimeni nu face lease-back, ca in orice tara care se respecta.
Si eu am vrut sa fac miscarea asta, dar toti au zis sa inchid mai intai leasing-ul, apoi sa o dau la ei, ceea ce este in primul rand imposibil pentru mine, in al doilea rand, nerentabil. Intreaga idee a acestei proceduri este simplificarea vanzarii masinii. Iar daca masina ar fi achitata, as vinde-o pe piata, ca as scoate pret mai bun. Sunt curios daca VREODATA, in tara noastra, se va putea face asa ceva. La 2-3 ani, sa schimb masina, si sa platesc rate in continuare, eventual mai mari, eventual cu o mica diferenta de bani la inceput, daca aleg un model mai scump. Desi e posibila si pastrarea aceleiasi rate, cu prelungirea duratei de leasing. Daca stie cineva pe cine face asta, indiferent de marca, il invit sa scrie aici. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
ionelectron |
![]()
|
am fost la dealerul din Buzau. fac buyback dar numai la masini low cost. eu am o honda accord din 2008 si au zis ca nu se baga. o sa ma duc saptamana viitoare la braila si apoi la focsani sa vad
multumesc de raspunsuri |
--------------------
Honda
Accord Type-S
2008
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Nu stiu cat te ajuta parerea mea ... Am incercat si eu ,cu putin timp in urma,aceasta miscare,cu buy-back,insa am fost dezamagit de pretul (estimativ) oferit,in conditiile in care masina a fost cumparata cash,fara rate /leasing chiar si cu garantie extinsa,rulaj mic et c.Nu conta ca as fi luat o masina din clasa superioara a aceluiasi producator.
Pretul :undeva la 1/3 din valoarea masinii noi.Concluzia ...o tragi singur.Bafta! |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
vaseall23 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 December 07 From: Galati ![]() |
Apan face lease-back.
Am vazut la ei o honda 2008! |
--------------------
xxxxxxx
xxxxxx
- xx xx xxx
xxxx I can offer advice on any of your ship propulsion or powering problems!
|
|
ionelectron |
![]()
|
sunt constient ca firmele de buyback ofera un serviciu comercial. ei ce ar mai castiga daca ti-ar oferi pietul pietei ?? sunt constient ca nu fac munca de caritate mai ales cand investesc bani intr-o masina pe care o dau mai rpd sau mai incet.
Totusi 1/3 din valoarea masinii paote parea un pic exagerat (asta daca nu-s modele foarte scumpe care se devalorizeaza foarte mult). Am fost la evaluare la apan. Astept un raspuns. Oricum mai am drum prin bucuresti la doua firme care se ocupa cu vanzarea si cumpararea si o sa fac o comparatie. PS: am mai facut un buyback in trecut si mi-a convenit. Masina a fost evaluata cu aproape 1500 sub pietul pietei dar nu am mai stai sa ma chinui cu toti samsarii. |
--------------------
Honda
Accord Type-S
2008
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Da,in vara trecuta dadeau un pret mult mai bun,cam dublu celui dat ultima data(de care spuneam anterior)pret care era ok si care m-a facut sa-i mai intreb.Daca eram mai hotarat atunci ,acum aveam deja alta masina.Ma rog,asta este.
Mi-au spus ,cinstit totusi,ca se revand foarte greu in aceasta perioda ,perioda in care nici cele noi nu se dau prea bine. |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cum putem afla ce dealeri au serviciul de buy back.... nu doar la marca reno????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:29 |