Stergatoare parbriz, Spalare parbriz
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare parbriz, Spalare parbriz
razvandada |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Banned Posts: 20 Joined: 25 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002
- B-83-DRM
|
|||
SINOK |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 25 January 09 ![]() |
daca rezolvi treaba asta spune-mi si mie te rog! si la mine este la fel ma interesez si eu
|
--------------------
renault
Laguna 2
2003 AUTHENTIQUE 1.9 dci 74kw
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Mda...și eu mă gândeam la asta....
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Praful nu afecteaza asa de mult pe cat afecteaza gheata sau zapada pusa pe stergatoare in timpul iernii
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
La mine stergatorul de la luneta trece de doua ori pana sa curga lichid.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu de cand am schimbat stergatoarele cu Champions, nu mai simt nevoia acestui lucru.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
Sa stii ca sunt bune. La mine ala de pe dreapta care e Valeo face ca naiba si nici nu sterge bine la frig in timp ce Championul de la sofer e foarte bun.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
salut, o intrebare am si eu...stergator pentru luneta unde gasesc si eu, dar sa intre tot cum intra cel original, sa aiba aceeasi forma..??
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
Pauleta18 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 19 July 08 From: Vulcan HD ![]() |
pai eu am luat un stergator de spate de 16 parca sau nu mai stiu exact de cat e ...am luat unul universal...am taiat capsa dintr-un capat ptr. ca avea capsa si a luat cauciucul respectiv si l-am scos pe cel vechi si l-am pus pe asta nou...8 lei ma costat toata afacerea si sterge brici!!!...defapt cu 28 ron am schimbat toate stergatoarele:))si chiar sterg bine...la service mi-au cerut ptr montare 30 ron=))...asa ca le-am schimbat singur in 2 minute:))))
This post has been edited by Pauleta18: 10 Mar 2009, 02:43 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCI Dinamique ,2001,120cp
- HD-08-DFG
|
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
are cineva idee cum se regleaza jetul stropitoarelor???
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
In ce fel?....ca volum? sau ca directie?
Daca e ca directie,bagi un ac in gaura de la stropitor si misti sus sau jos Daca e ca volum,nu stiu daca poti cumva modifica......... Baftalo!! |
--------------------
Renault
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Ce ac sa bagi Yutcaru?! Eu stiu ca este un surubel acolo cu care directionezi jetul de apa mai sus sau mai jos, ca la reglajul manual la faruri. Cu acul reglam la dacia mea veche directia "jetului" de apa.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
Yutcaru |
![]()
|
Unde e acel surubel?...ca eu nu stiu...
![]() ![]() Ce sa-i faci,nu le stii pe toate in viata,nu? ![]() ![]() 10 Mar 2009, 15:03: Apropo,la voi cum e jetul de apa?sub forma de multe picaturi sau simplu jet? Ca la mine e sub forma de picaturi,care imi acopera tot parbrizul,de sus pana jos,chiar si pe geamurile laterale ![]() This post has been edited by Yutcaru: 10 Mar 2009, 14:03 |
--------------------
Renault
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Sigur are un surubel pe lateral, cu o surubelnica lata mica (sper ca stiti de care
![]() ![]() Paulush, cred ca poti regla si debitul, cat de cat, din acel surub de care povesteam. Numai bine! This post has been edited by gruita2005: 10 Mar 2009, 14:11 |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
Dan73 |
![]()
|
Directia la sprituitor se regleaza cu o surubelnita dreapta din laterala acestuia. Daca va uitati cu atentie nu aveti cum sa nu vedeti. Mai poate arunca stramb lichidul daca e partial infundat. Deci asigurati-va inainte ca nu e infundat cu ceva gunoi.
PS: Gruita e mai rapid. ![]() This post has been edited by Dan73: 10 Mar 2009, 14:15 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
cred ca s-a infundat cand a fost ultimul inghet si de atunci diuza de la sofer stropeste prea jos. o sa incerc cu o surubenita cum am fost sfatuit si revin cu rezultatul. multumesc
This post has been edited by paulush: 10 Mar 2009, 17:13 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
intudose |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
am si eu nevoie de un sfat:maine ma duc sa imi schimb parbrizul si as vrea sa stiu care este mai bun,si anume am gasit urmatoarele tipuri:
atermic cu senzor de ploaie 820 ron heliomat cu senzor de ploaie 450 ron acum as vrea sa stiu care este mai bun sau care sunt diferentele dintre ele ?imi cer scuze daca am postat intr-un topic gresit |
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
La Nova pe care am avut-o inainte cand actionam spalatorul de geam nu plecau stergatoarele pana nu dadeam drumul manetei de comanda...adica tineam tras de maneta pana se inmuia bine parbrizul, apoi eliberam si plecau stergatoarele
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 , 1.9DCI, 120CP
- IL-16-RYN Laguna 2 Dynamique
|
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(intudose @ 6 Apr 2009, 22:18) am si eu nevoie de un sfat:maine ma duc sa imi schimb parbrizul si as vrea sa stiu care este mai bun,si anume am gasit urmatoarele tipuri: atermic cu senzor de ploaie 820 ron heliomat cu senzor de ploaie 450 ron acum as vrea sa stiu care este mai bun sau care sunt diferentele dintre ele ?imi cer scuze daca am postat intr-un topic gresit atermic !!!! |
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Atermic e mai bun, insa are si un mare neajuns: micsoreaza foarte tare semnalul GPS-ului, iar detectoarele de radar le cam da peste cap (micsoreaza foarte mult distanta de detectie).
This post has been edited by gabizegrean: 8 Apr 2009, 08:38 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 10 Mar 2009, 00:41) ala de pe dreapta care e Valeo face ca naiba si nici nu sterge bine la frig in timp ce Championul de la sofer e foarte bun. Nu conteaza foarte mult marca,cel de la sofer sta cu toata lungimea pe parbriz iar cel de la pasager are virful putin in aer.La rece cauciucul se intareste si la stergere vine in contact in principal cu virful si cu o portiune de la baza,de aceea ramine un spatiu nesters.Acest lucru se observa mai ales la Dacia 1300 care are extremitatea celui din dreapta in aer citiva cm buni. QUOTE(gabizegrean @ 8 Apr 2009, 09:36) Atermic e mai bun, insa are si un mare neajuns: micsoreaza foarte tare semnalul GPS-ului, iar detectoarele de radar le cam da peste cap (micsoreaza foarte mult distanta de detectie). Nu am sesizat asta,poate e un zvon iar in ceea ce priveste detectorul se poate folosi unul modular (in bara) sau se monteaza linga oglinda interioara retrovizoare unde nu exista insertia metalica. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
intudose |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
sa va povestesc o intamplare:am fost la reno acum sa intreb de parbriz acum 1luna(835lei),iar ieri cand m-am dus cu intentia de a cumpara(pret 1550 lei)...intr-un final l-am schimbat la o firma cu 1100lei cu tot cu montaj(atermic)
|
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|
piratul002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 2 November 09 From: constanta ![]() |
lichidul la stergatorul de luneta cand il actionez doar se prelinge,nu iese cu jet,care ar fi cauza,multumesc
|
--------------------
renault
laguna 3 1,5 dci, cu GPS-carminat tomtom
2009
- CT
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ai destul lichid de parbriz?
Nu mai tin minte, nu se poate regla jetul de la maneta? Ma uit maine si revin. This post has been edited by renodood: 13 Dec 2009, 03:24 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
piratul002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 2 November 09 From: constanta ![]() |
am vasul plin cu lichid,cand am luat masina functiona bine,cu jet,problema am sesizat'o de vreo 3 saptamani,daca ma poti ajuta eu iti multumesc
|
--------------------
renault
2009
- CT
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Nu știu ce mașină ai , breack sau hatchback , eu am hatchback și întotdeauna sa prelins . Practic nu prea ai cum să ai jet . Lichidul este eliberat în partea de sus a lunetei și de acolo se prelinge , evident , spre bază . Dacă ar fi să ai jet cu presiune mare cred că nici 20% din lichid n-ar rămâne pe lunetă .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
- MS 07 NAT
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine se prelinge doar, nu e jet.
Ma gandesc ca e facut in acest fel incat la viteza sa ramana pe parbriz. Am testat si pot sterge luneta si la 110 km/h ptr ca se prelinge. Ma enerveaza doar ca stergatorul face 2-3 curse inainte sa iasa lichidul afara... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
stoilescusilviu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 122 Joined: 18 January 08 From: Braila ![]() |
QUOTE(piratul002 @ 13 Dec 2009, 10:42) am vasul plin cu lichid,cand am luat masina functiona bine,cu jet,problema am sesizat'o de vreo 3 saptamani,daca ma poti ajuta eu iti multumesc Asa este corect (dupa parerea mea, dar si din punct de vedere tehnic) am ajuns la aceasta concluzie dupa ce am inlocuit duza din care iese apa, cu alta care arunca apa, exact ca cele de pe fata, si sincer imi pare rau ca am facut aceasta operatiune, de inlocuire deoarece la viteza de peste 40km/h apa nu mai ajunge pe geam. Asa ca las-o sa pise apa incetisor ca e mult mai bine. ![]() Bafta multa. |
--------------------
renault
laguna II - Dinamiq - 1.8 16V
2002
-
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Referitor la parbriz atemic: am detector in zona inferioara, imediat deasupra bordului - functionare perfecta (Cobra 9xxx) la fel ca in zona punctata de la retrovizoare; in schimb am verificat un GPS (no name) prinde semnal cand deja nu mai am nevoie de el si atunci intrerupt (noroc ca am in dotare Carminat).
This post has been edited by cata_lag2.2: 18 Dec 2009, 01:18 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
piratul002 |
![]()
|
pentru stoilescusilviu,ai dreptate si am sa tin cont de sfatul tau,multam
|
--------------------
renault
2009
- CT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:19 |