Firme de curierat
![]() ![]() ![]() |
Firme de curierat
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu stiu exact, deci asteapta pareri mai avizate, dar parintii mei folosesc firme de curierat la greu, si din cate spun ei, Cargusul e cel mai serios.
M-am uitat pe site si uite ce am gasit : http://www.cargus.ro/new/id-44.vim Deci au sistem de monitorizat comenzi, acum singura intrebare e daca la orice comanda poti face asta (cum e in tarile civilizate) sau ai de platit in plus (cum te-ai puta astepta la noi)... Eu zic sa le dai un telefon. Din experienta mea personala, Fan Courier e cel mai infect curierat... De fiecare data mi-au facut probleme, sunt foarte neseriosi, deci ti-as recomanda sa nu apelezi la ei... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la Curiero...sunt destul de buni,am pe cineva care lucreaza acolo
![]() Despre tarife nu prea stiu |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
M-am lamurit ..
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:04 |