test gaze esapament, amestec excesiv de bogat
![]() ![]() ![]() |
test gaze esapament, amestec excesiv de bogat
HHF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|||
lary2201 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 2 November 08 ![]() |
pai la 200 000 km ori il scoti la pensie ori daca il iubesti atit de mult ii faci o revizie capitala si mai vorbim dupa aia.........
![]() |
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
HHF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
unele dintre semnele uzurii ar fi consumul de ulei si fum la esapament, dar nu am niciunul dintre acestea.
alte idei? This post has been edited by HHF: 6 Mar 2009, 21:04 |
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
lary2201 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 2 November 08 ![]() |
pai alte idei ar cam fi : verifica consumu de combustibil.e cunva mai mare de cit ar trebuii ? ca asta ar explica gazele incorecte. sau cel mai bine dute la service si fa o diagnoza pe calc si ai sa vezi mai multe atunci.si io am avut ceva probleme cu masina mea.e adevarat io nu am decit 68000 km dar ideea e ca cu ceva timp in urma nu mai functiona corect o valva de relantii ce regla alimentarea cu aer la motor si in consecinta consuma in draci nu tragea bine scotea fum negru ( de benzina ) nu statea la relantii constant, dupa ce am schimbat_o toate problemele au fost date uitarii.de aia iti spun mai bine decit sa bijbii dute la service fa un test si o sa iti spuna ce aii, sfatul meu.ca renault nu e tocmai dacie berlina sa o repari cu un patent si o sirma. mai vb astept vesti....
![]() |
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
ovy_deo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 30 December 07 ![]() |
ma inscriu si eu in topicul asta cu problema mea .
la testul de gaze nu-mi iesea monoxidul de carbon era pe undeva pe la 0,6 si trebuia sa fie cam 0.3 (nu stiu de ce unitati de masura este vorba) , zicea tipul de la itp. nu asta ar fi problema ci hidrocarburile care trebuiau sa fie sub 100 si erau undeva pe la 250 ceea ce inseamna un amestec dezechilibrat care se simte si la miros si la consum. ce credeti despre asta a mai avut cineva problema asta ? trebuie sa va spun ca am schimbat o sonda lambda (cea inainte de catalizator) de cca. 1 an . |
--------------------
renault
megane 1,4 16v
2001
|
|
ovy_deo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 30 December 07 ![]() |
daca nu derschizi topic nou nu te vede nimeni.
|
--------------------
renault
megane 1,4 16v
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:08 |